Magasinet M!

Har du mod på The Big Mac Challenge? Så kan du få råd til din næste bytur

"Hvis du tror, at du kan klare det, så tager du fejl", skriver ophavsmændene til udfordringen. Men er du dum nok til at kaste dig ud i det alligevel?

Der er ikke noget som et McDonald's-meal dagen derpå efter en liiiidt for våd bytur. Men denne udfordring vil nok og har allerede fået flere til at kaste op. Vi præsenterer 'The Big Mac Meal Challenge'.

Det er en uofficiel (i McDonald's-regi) Facebook-gruppe, der står bag, og som har gjort det til deres mission at finde en person, som rent faktisk kan gennemføre den.

Udfordringen går ud på, at en person skal spise fire Big Macs, fire store fries og fire store milkshakes efter eget valg. Alt det skal fortæres på en time, og maden må ikke komme op igen inden for de første 30 minutter efter at have slugt den sidste bid.

Af andre regler kan nævnes:

  • Du må ikke udskifte nogen mad- og drikkevarer
  • Pickles er valgfrie
  • Alt, og vi mener ALT, skal spises og drikkes op til sidste bid/dråbe.
ANNONCE
Har du mod på The Big Mac Challenge? Så kan du få råd til din næste bytur

Men hvordan kan du så komme til at prøve kræfter med 'The Big Mac Meal Challenge'? Jo, først og fremmest skal du finde en, der har mod på at være vært for udfordringen på din lokale McDonald's (eller bare hjemme ved dig selv). Han/hun køber så de fire menuer til dig, hvorefter du så ellers går i gang. Klarer du den ikke, betaler du pengene tilbage til værten og køber yderligere tre fadøl efter værtens eget valg. Klarer du den derimod, skylder du intet, ligesom værten skal betale dig 100 pund - nærmere bestemt 800 kroner.

Efter værten har kørt tre challenges og dokumenteret det via billeder og video, skal han/hun sende materialet til Facebook-administratorerne. Herefter bliver han/hun selv gjort til administrator af siden.

Hvis det lykkedes at finde en, der kan fuldføre 'The Big Mac Meal Challenge' lukkes Facebooksiden. Med andre ord: Det er altså ikke sket endnu.

Facebook-siden tager selvfølgelig ikke noget ansvar for den risiko, man løber ved at prøve noget, der i vores øjne lyder meget, meget dumt. Med risiko mener vi selvfølgelig risiko for meget opkast. Lidt ligesom fyren herunder, der troede, han havde, hvad der skulle til, men som tog grueligt fejl.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt