Magasinet M!

Har hun været slem op til valentinsdag? Ny undertøjskollektion er inspireret af japansk shibari bondage - og med pisk

Giv hende (og dig selv) en Valentinsdag I aldrig glemmer

"Skat har du husket, at det er Valentinsdag på fredag?". Vi kender allesammen til presset på den største kærlighedsdag. Hvilke blomster skal vi købe, hvilken chokolade kan hun lide, og får hun overhovedet opfyldt sine forventninger?

Måske er du den romantiske type, som altid husker dagen og forkæler ham eller hende derhjemme. Hvis du er idéløs til den kommende Valentinsdag, så har Hunkemöller svaret til dig. 

De har nemlig lanceret en ny lingeri kollektion, som er inspireret af japansk shibari bondage. 

Bondagen er en vigtig del af Shibari-looket. Det erotiske og kunstneriske handler om æstetik, hvor specielt bånd spiller en stor rolle. Den nye kollektion adskiller sig med detaljer som satinbånd, snøre og metalspænder som findes i nogen af de vildere styles, men der er også gjort plads til mere flirtende og bløde styles. 

En ting er sikkert; kollektion er eksklusiv og lidt frækkere end de tidligere kollektioner hos Hunkemöller. Og det er perfekt til Valentinsdag. For alle parter. 

Gør kærestens undertøjsskuffe fræk

Den første lancering passer perfekt til Valentinsdag, med frække sager i sort og lyserød istedet for de ellers røde sæt. 

Forkæl din kæreste med nye, stærke og frække looks i form af en choker, eller gå all in med en ´the body harness choker´. Tilføj en ekstra fræk Valentines detalje med stræmpebånd eller hjerteformede niple covers med kæde, eller køb en hjerteformet pisk.

Er dig og kæresten mere til rollespil? Så tilbyder Hunkemöller nu også et startkit, der slipper din indre vildkat fri. 

 

Hvem siger, at sexet kun kan være sort og rødt?

En del af kollektionen består af varme og nye farver som lyserød og farven rosebud (svag rosa). 
Kollektionen har som sagt inspiration fra japansk bondage, og det er meget fremtrædende i bh´erne, bodystockings og tilbehør. Og så er der godt nyt, hvis du er til pisk. Hunkemöllers bestseller er nemlig tilbage. 
Er man til det lidt mere frække, så kan man også give kæresten en bunny maske på, iføre hende netstrømper eller endda den berygtede åbne trusse. 
 
Kollektionen består desuden af en limited edition slipdress og kimono i raffinerede blonder samt lange og korte nederdele i gennemsigtigt mesh stof. Første lancering er tilgængelig online og i butikkerne fra d. 13. februar - så du kan lige nå det. 
 
Gør Valentins til en dag hun (og dig) sent glemmer med japansk bondage fra Hunkemöller!
ANNONCE
Del

Seneste nyt