Magasinet M!

Har Neymar nedlagt denne frække danser?

Se også en af de mest hovedløse overfald, vi nogensinde har set på en fodboldbane, når vi sætter fokus på det vildeste, skæveste og sjoveste fra ugen, der gik, i sportens verden.

Har Neymar nedlagt denne frække danser?

Ugens skade

"Av min arm", lyder en kendt Matador-frase. At MMA-kæmperen Dominik Oslizto kan have gengivet dette, da han forrige weekend blev nedlagt efter bare et minut i sin kamp imod Maciej Szczepaniak, er yderst sandsynligt. Polakken knækkede nemlig sin arm, da han landede på den. Vi skal advare imod stærke billeder.

ANNONCE

Ugens vanvid

Uhyrlige billeder var det også, da Red Bulls II og Pittsburgh Riverhounds lørdag tørnede sammen i den amerikanske USL - den tredje bedste fodboldliga i USA. Af uforklarlige årsager valgte den jamaicanske angriber Romeo Parkes nemlig at sparke Pittsburghs canadiske spiller Karl Ouimette knaldhårdt i ryggen, efter at Ouimette var på vej ud af banen som følge af at være blevet udvist. Dødhamrende farligt og komplet vanvittigt. Parkes er efterfølgende blevet suspenderet og har været ude på Twitter og undskylde sin handling. Ouimette blev kørt på hospitalet, hvor han heldigvis hurtigt blev udskrevet fra igen.

ANNONCE

Ugens mester

Leicesters anfører, Christian Fuchs, er lidt af et fænomen på især Twitter, hvor han ofte uploader sjove og skøre billeder og videoer. Og da Leicester sidste mandag kunne kalde sig selv engelske mestre efter Tottenhams 2-2-kamp imod Chelsea, kunne de lørdag løfte trofæet efter den flotte, men ellers ligegyldige 3-1-sejr over Everton. Herefter uploadede Fuchs dette geniale billede af ham, sin træner, Claudio Ranieri, og Premier League-trofæet. No Fuchs Given!

ANNONCE

Ugens Zlatan

Zlatan Ibrahimovich har i en alder af 34 år haft en af sine bedste sæsoner nogensinde med i alt 44 mål i alle turneringer. Og han har det med at score spektakulære mål - ikke bare i kampe, men også til træning. Det er dette mål, som han scorede ved et træningspas i Paris sidste uge, et synligt bevis på. Take a bow!

ANNONCE

Ugens babe

Rygterne svirrer om den brasilianske superstjerne Neymar. Rygter, der går på, at han skulle være begyndt at date landsmanden og danseren Lorena Improta. Faktisk skriver flere brasilianske medier, at forholdet skulle være stået på siden oktober, hvor de to turtelduer mødtes til en fest i Rio de Janeiro. Hvis det er sandt, må vi bare tage hatten af og sige: Det er fandeme et catch. Herunder kan du se et lille udpluk fra Improtas Instagram-profil.

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on May 8, 2016 at 6:26pm PDT

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on May 8, 2016 at 9:29am PDT

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on May 1, 2016 at 3:33pm PDT

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on Apr 26, 2016 at 3:06pm PDT

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on Apr 21, 2016 at 7:56am PDT

 

A photo posted by Lorena Improta (@loreimprota) on Apr 8, 2016 at 1:15pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt