Magasinet M!

Hard Rock Café København har fået en guldbelagt burger på menukortet

24 karat bladguld i din burger?

Hard Rock Café kunne fredag den 14. juni fejre 48-års fødselsdagen for startskuddet til den verdensomspændende restaurantkæde. 

Det blev også fejret på Hard Rock Café Copenhagen, med både fødselsdagskage, gratis gin & tonics, live musik og et nyt menukort. 

Og det nye menukort byder på en række overraskelser. Den mest iøjenfaldende er en burger belagt med 24 karat bladguld. 

Burgeren, der koster 220 kroner, kan måske nok ligne et gimmick, men nysgerrige som vi er, var vi nødt til at prøve den af. 

Mange kan nok få den opfattelse af, at Hard Rock Café, som et yndet turistmål, gør brug af masseproduktionsagtige tilstande, og går mere op i mængde og lave priser end kvalitet. Men hvis man rent faktisk har sat sig ned og mag tpå maden, i stedet for bare at gå amok i de ellers udemærkede drinks og klassiske-turist tees, så ved man, at det ikke forholder sig sådan.

I København er det i hvert fald gældende, at det meste af maden er lavet fra bunden. Til burgerne bruges der Angus oksekød, hjemmebag blandt andet store smagfulde tomater - løgringene er nogle af de bedste du kan finde i byen, og i det hele taget er der særdeles god smag i vente. Gør dig i øvrigt den tjeneste, at bede om deres hjemmerørte chilimayo til dine fritter - Heinz-ketchuppen er klassisk amerikansk, men vi ved alle, at mayo bare lige løfter niveauet. 

ANNONCE

Tilbage til guldburgeren...

Undtagelsesvis, serverede personalet med toppen af burgerbollen ved siden af - sådan på klassisk caféagtig manér. Jeg blev dog beroliget af at se, at de øvrige burgere fra menuen serveres med topbollen godt klemt på plads på toppen af burgeren. 

Når man bestiller en burger mad bladguld på, er det jo vigtigt at man selv - og de andre gæster, kan se at man er en rigtig big spender. 

Nu er jeg ikke særligt velbevandret i spiseligt guld, og til jer andre der heller ikke hapser guldbarrer og andet godt til hverdag, kan jeg forsikre jer om, at det ikke gør noget dårligt for smagen. I det hele taget, gør det faktisk ikke det store for smagen. Burgeren derimod, var en rigtig god basisburger, sådan på klassisk europæisk manér. En god medium-stegt angus-bøf på 225 gram, 2 skiver cheddar, bøftomat, rødløg og lidt grønt til pynt. En herlig steaksauce ved siden af. 100% godkendt! 

24 Karat guldburgeren koster 220 kroner - det er inklusive fries, og slet ikke en skræmmende pris. 

Hvis man i stedet er til noget mere greasy, er BBQ Bacon Cheeseburgeren også en nytilkommen variation på menukortet. Her får man en flammestegt angus-bøf med hjemmelavet bbq-sauce, hjemmelavede ristede løg (geniale), cheddar, røget bacon, bladsalat og tomat. 156 kroner. Med fries. Meget smagfuld, og også godkendt!

ANNONCE
Hard Rock Café Copenhagen

Hard Rock Café København ligger på Rådhuspladsen lige ved indgangen til Strøget. Det nye menukort blev lanceret fredag den 14. juni, og du kan selv tjekke det ud på Hard Rocks hjemmeside

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hey guys og girls! Følg mig på Instagram - det er det letteste sted at komme i kontakt om diverse tiltag og læserforslag 

Business: mmv@mmm.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt