Magasinet M!

Harry Potters første audition: Så uheldig så den lille troldmand ud

Gad vide, hvordan Daniel Radcliffe så ud, da han for mange år siden gik til audition på den allerførste Harry Potter-film. Aha! Det har vi da svaret på her. Se videoen af den dengang ikke så kønne troldmandsknægt.

Harry Potters første audition: Så uheldig så den lille troldmand ud

Der er sket meget, siden Harry Potter.. Øøhh, vi mener selvfølgelig, siden Daniel Radcliffe greb tryllestaven for allerførste gang og gik til audition på Harry Potter og De vises Sten for 14 år siden. Han er kun blevet kønnere med årene, skulle vi hilse at sige.

Og hvordan ved vi så det? Tjo, der er såmænd blevet lækket en cirka fem minutter og 30 sekunder lang video af den lille troldmand, som er i fuld gang med at øve på en dialog om drage-æg sammen med sin kæmpeven Hagrid.

Unge Radcliffe ligner sjovt nok dén Harry Potter, der også optræder i filmen. Eneste mærkbare forskelle er dog, at han ikke har et ar i panden, en tryllestav i hånden og vigtigst at alt de karakteristiske, runde squash-bunde-briller i ansigtet. Men nu var det jo også kun en audition. Så den dengang 12-årige Radcliffe var stadig et stykke fra udødelig troldmands-status.

Se den hans audition lige her: 

ANNONCE

Den nu voksne 26-årige Harry Potter.. Argh, sorry... voksne Daniel Radcliffe var ikke helt tilfreds med sit look, da han blev bekendt med videoen, fordi en YouTube-gut sendte ham den. Radcliffe var vist lidt chokeret, da han så den.

"Jeg havde det sådan lidt: 'Oh shit! Okay...'," sagde skuespilleren til The Times.

Reaktionen var primært møntet på Radcliffe selv, fordi han er alt andet end glad for, hvordan han så ud som 12-årig. Faktisk hader han at se sig selv spille skuespil som barn.

- Det er et stadie i ens liv, hvor man hader sit fjæs, og alt, hvad det gør, er frastødende, siger Radcliffe.

Ja, så var det sgu ærgerligt, han ikke lige havde en tryllestav ved hånden, så han med ét slag kunne forvandle fjæset.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce