Magasinet M!

Hav øje for sikkerheden når du kører MC

Står du og skal udleve en ægte drengedrøm om at blive MC-ejer, så er der nødvendigvis nogle ting, det er vigtigt at huske. En MC er for mange den bedste gave, man kan give sig selv, og når drømmen endelig skal udleves, så er det nemt at blive så forblændet af, at drømmen endelig går i opfyldelse, og derfor kan man komme til at glemme alle de andre ting, der følger med, når man køber en motorcykel. Herunder kan du blive klogere på, hvad du skal huske, når du køber en motorcykel. 

En vaskeægte drengedrøm

Der er mange, der går og drømmer om en dag at eje en motorcykel, som man kan køre afsted på, lige så snart lysten melder sig. For mange er det motorcyklens fart og den dertilhørende frihed, som har en særlig tiltrækningskraft. 

Der er ingen tvivl om, at der er noget helt særlig ved at køre på motorcykel, og derfor er der også mange, der vælger at investere i en, når tingene flasker sig, så det kan lade sig gøre. At køre på motorcykel er på mange måder individuelt, men det er også noget, man kan nyde i fællesskab med andre, såsom sin ægtefælle eller andre, der deler samme interesse. 

Når drengedrømmen endelig kan gå i opfyldelse, er der selvfølgelig nogle ting, man skal huske. Først og fremmest kræver det, at man har et motorcykelkørekort, hvilket formentlig er almen viden for de fleste, men det er så nemt at lade sig forblænde af, at det pludselig kan lade sig gøre at købe den motorcykel, man har drømt om hele livet, at man kan glemme selv de simpleste ting. 

Sikkerhed frem for alt

Det er nemt at blive forblændet af motorcyklens fart og den frihed, der medfølger, men det er vigtigt at huske på, at sikkerhed er vigtigere end både fart og frihed til sammen. Derfor er det selvfølgeligt vigtigt, at man har det nødvendige sikkerhedsudstyr. 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at man har den rette mc hjelm. En styrthjelm er det absolut vigtigste udstyr, uanset om man er passager eller fører af motorcyklen, og derfor bør man aldrig sætte sig op på en motorcykel uden hjelm på. Hjelmen er dog ikke det eneste udstyr, man bør anskaffe sig, når man skal udleve drømmen om at køre på motorcykel. Eftersom en motorcykel kan køre rigtig hurtigt, er det vigtigt, at hele kroppen er beskyttet ved styrt. 

Med det rette udstyr til at beskytte kroppen mod styrt, er kroppen samtidig også beskyttet mod vejrforholdene. Hvis man aldrig har prøvet at køre på motorcykel, så har man formentligt undret sig over, at motorcykelkørere altid er pakket ind i masser af tøj, selv på de varmeste sommerdage. Det skyldes naturligvis, at det kan være koldt at køre på motorcykel, fordi der er så meget fart på, og at ens egen krop er den eneste modstand over for vejrforholdene. Så selv når det er varmt udenfor, kan det alligevel blive koldt at køre på motorcykel. 

Med det rette udstyr i hus og motorcyklen i garagen er der intet i vejen for at begive sig ud på landevejene og nyde friheden ved at sætte sig op på en motorcykel. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt