Magasinet M!

Hawk Tuah-kvinden arbejder på at få sin egen reality-serie

Det går amok nu.

Det ser ud til, at Hawk Tuah-kvinden, Haliey Welch, måske snart bliver en del af reality-TV-verdenen.

I sidste uge talte den 22-årige Haliey Welch for første gang til medierne og afslørede, at hun planlægger at lægge Hawk Tuah-personligheden bag sig. På Barstool Sports' Plain Bri Podcast udtalte hun: “Jeg vil ikke rigtig have, at det skal være mit image, Hawk Tuah-kvinden? Jeg ser det ikke som min ting, du ved? Jeg vil ikke være kendt for det.”

Ifølge en ny rapport fra TMZ er Welch, der for nylig har underskrevet en kontrakt med et managementselskab, i samtaler om at lave et realityshow. Kilder med direkte kendskab fortæller, at den virale sensation skaber opmærksomhed blandt producenter i Hollywood, der ønsker at basere et realityshow på hendes liv. Sådan lyder det fra TMZ:

"Vi får at vide, at store showrunners og producenter rækker ud til folk i Haileys omgangskreds for at diskutere, hvilken slags show de kan skabe som en platform for hendes livlige personlighed. Vores kilder siger, at hendes virale berømmelse ikke er den eneste faktor, der tiltrækker Hollywood. De finder hende også relaterbar og humoristisk – egenskaber, hun viste på en nylig Barstool-podcast med Brianna LaPaglia."

I fredags delte Welch en teaser for en potentiel dokumentar om hendes liv, hvor hun erklærede, at hun aldrig ville forlade Tennessee for Los Angeles eller New York.

ANNONCE
Del

Seneste nyt