Magasinet M!

Hayden Panettiere jagter pædofil i hæsblæsende katten-efter-musen trailer til Amber Alert

Hvor langt vil man gå som civil?

Du har måske af og til fulgt en tankestrøm og tænkt: 'Hvad ville jeg gøre i den situation?'.

Denne tanke bliver til virkelighed i en ny film, som går under navnet Amber Alert - som navnet antyder, handler det om kidnapninger af børn.

En Amber Alert er en advarsel eller meddelelse, der bruges til hurtigt at informere offentligheden om en bortført person, typisk et barn. Systemet blev opkaldt efter Amber Hagerman, en 9-årig pige fra Texas, der blev bortført og dræbt i 1996.

Filmen følger to mennesker, der blot lever deres hverdag og tilfældigvis er i samme dele-lejebil sammen den pågældende dag.

De får en notifikation på deres telefon om, at der er en ung pige, som netop er blevet meldt bortført - og i det næste øjeblik spotter de bilen, som politiet efterlyser.

Og den lille pige på bagsædet.

Nu går jagten ind - men hvad gør man som civil, der måske ikke helt har styr på situationen?

I dialog med politiet bliver de frarådet at forfølge nærmere, men de er ikke helt klar til at slippe pigen ude af syne - hvad nu hvis hun forsvinder for altid?

Det bliver en voldsom katten-efter-musen-leg på motorvejen, hvor de skal forsøge at holde trit med kidnapperen, indtil de kommer til en afsides hytte.

Her skal de en gang for alle finde ud af, hvad de er værd!

I bilen sidder Hayden Panettiere (Heroes) og Tyler James Williams (Everybody Hates Chris) og sammen skal de gøre alt hvad de kan for at få pigen hjem i sikkerhed.

Traileren er netop blevet frigivet til Amber Alert - og det får det til at løbe koldt ned af ryggen!

Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
?si=9qTncqtngxgdSzkz
Del

Seneste nyt