Magasinet M!

Heatworks Tetra er den perfekte opvaskemaskine til studielejligheden!

Og så er den: Fed?

"Kæft, en fed opvaskemaskine."

Nummer 14 på listen over ting, jeg aldrig i min vildeste forestilling, havde troet jeg skulle skrive. Men her er den så: Heatworks Tetra bordopvaskeren, der gør opvaskemaskinen til et næsten lige så nydeligt stykke møbel, som en dyr pladespiller. Og den er ikke blot pæn, den er også meget mere praktisk end en pladespiller. Hvornår har du sidst lyttet til vinyl? Nemlig. Hvornår har du sidst bandet over tallerknerne i vasken? Præcis.

Heatworks Tetra blev afsløret på elektronikmessen CES, og ud over at være en smart, lille og kompakt bordopvaskemaskine, byder den også på nogle andre features. Den har blandt andet smart-funktioner, så den kan styres fra din smartphone. 

Maskinen er udviklet af Heatworks, der efter en omgang markedsundersøgelse, har fastslået, at den gennemsnitlige husstand består af 2.58 personer. Samtidig er den konventienelle og mest benyttede opvaskemaskine i dag, beregnet til at kunne håndtere service for op til 13 kuverter. Det betyder at folk ofte spilder en masse vand, ved at vaske for lidt op af gangen. 

Tetra-vaskemaskinen er altså ikke kun en pæn, men også en mere bæredygtig løsning til de beskidte tallerkner. Hvis to personer skifter til Tetra, i stedet for at vaske op i hånden, kan de spare op mod 5.500 liter vand om året. Det er da værd at tage med.

Tetra får en vejledende pris på 300 dollars, når den lander på det amerikanske marked i efteråret 2018. Vi afventer stadig en lanceringspris i Europa. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt