Magasinet M!

Heavy metal og overnaturlige hændelser skaber ballade i 1980'ernes idyl i første trailer til Hysteria

En nostalgisk gyserserie med et glimt i øjet.

Hysteria! på Peacock er din næste guilty pleasure, hvis du elsker blandingen af 80'er-nostalgi, horror og teenage-drama. Forestil dig en tid, hvor alle var overbeviste om, at tung metal-musik og okkulte ritualer ville trække deres børn ned i helvede. Det er præcis den slags moralpanik, der er omdrejningspunktet i denne spritnye serie.

Plottet tager os med til en lille by i USA i de glade (og skræmmende) 80'ere, hvor en gruppe teenagere pludselig befinder sig midt i en bølge af mystiske hændelser. Noget ondt lurer i mørket, og inden længe begynder rygterne at svirre: Er det tung metal-musikken, der har åbnet portene til helvede? Eller er det blot en by, der er gået fuldstændig i selvsving?

Hysteria! er ikke bare en serie om overnaturlige kræfter; den handler også om, hvordan frygt kan sprede sig som en steppebrand og vende en hel by på hovedet. Serien kombinerer skarpe kommentarer til den virkelige verdens hysteri med sjov og spænding, alt imens den serverer masser af 80'er-vibes.

Med i castet finder vi blandt andre Julie Bowen (Modern Family) og Anna Camp (Pitch Perfect), som begge bringer deres A-game til denne herlige cocktail af skræk, humor og hjerte. Så gør dig klar til at blive draget tilbage til en tid, hvor alle frygtede, at deres børn ville blive forvandlet til sataniske rockstjerner. Hysteria! er den perfekte blanding af uhygge og humor, der nok skal holde dig klistret til skærmen!

Tjek traileren ud herunder - serien får premiere til oktober:

ANNONCE
?si=UpXCB9hoIaUSHrhb
Del

Seneste nyt