Magasinet M!

Hed sommer: Saftig sex-forlystelsespark åbner meget snart

Nu kan du snart tilbringe en hel dag - eller sommer - i en ny sex-forlystelsespark. Du skal dog rejse et stykke vej. Læs mere om den anderledes park her.Hed sommer: Saftig sex-forlystelsespark åbner meget snart

Hvis du er en af de mange danskere, der er godt og grundigt træt af de samme gamle og kedelige forlystelsesparker med platte pariserhjul og tåkrummende karruseller, er der en ny og anderledes forlystelsespark på vej. En af dem for de 'voksne'.

Så hvis du er en barnlig sjæl, der skal i seng efter aftensmaden, skal du nok ikke læse med her.

I Brasilien (ja, det er langt væk, men så tag på ferie dernede) åbner en helt ny forlystelsespark. Men ikke en almindelig en. Denne her er en sex-forlystelsespark. Og den har det mundrette og herlige navn 'Erotika Land', så den er ikke til at tage fejl af. Parken åbner dog først i 2018 og kommer til at ligge i byen Piracicaba, cirka to timer fra storbyen Sao Paulo. Det skriver Daily Express.

Men selvom der er lidt tid til at den åbner, kan vi sagtens åbne lidt for, hvad der kommer til at ske i sådan en park?

Læs om de vilde forlystelser herunder:

Stedet vil tilbyde forskellige sex-oplevelser og forlystelser:

- En 7D biograf med vibrerende sæder (gæt selv, hvad der bliver vist i dén biograf).
- En sexshop med diverse former for legetøj.
- Et museum dedikeret til seksualitetens historie.

- Forskellige erotiske spil/lege.
- En erotisk skulpturpark.
- En swimmingpool for nudister.
- Et sex-vandland med vandrutsjebane.
- Radiobiler formet som kvindens og mandens nedre dele.
- Snack-boder, som sælger slik og andre sager indeholdende afrodisiaka (middel, der øger sexlysten, red.).

Alle de herligheder får du for den 'nette' sum af 650 kroner, som indgangsbilletten til det forjættede sex-land kommer til at koste.

Men selvom der er tale om en sex-park, får folk ikke lov til at dyrke elskov i eller omkring diverse forlystelser, boder eller pladser. Men heldigvis er der sørget for, at liderligheden alligevel kan blive udlevet i 'Erotika Land'.

"Det her er ikke et sted for nonner, men det er heller ikke sådan, at vi forsøger at genskabe Sodom og Gomorrah (syndernes byer, hvor forskellig sex blev dyrket ifølge Første Mosebog, red.). Hvis besøgende ønsker at tage tingene til næste niveau, kan de leje sig ind på et nærtliggende motel i området, som vi vil bestyre," siger sex-parkens grundlægger Mauro Morata til Daily Express.

Så er du da vist også dækket meget godt ind på den sex-forlystelsespark-ferie. Nu mangler du bare at booke din billet til Brasilien.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE