Magasinet M!

Heineken introducerer øloplukker, som åbner din øl og lukker din computer til fyraften

Drop overarbejdet og nap en fyraftensøl!

En oplukker har alle dage været en middel til afstresning, hvor man lige kan knappe en kold øl op efter en lang arbejdsdag - et middel til afstresning, som sørger for, at du lige får slappet af i kroppen, lukket ned for arbejdstankerne og målrettet på afslapning i weekenden. 

Og nu går Heineken skridtet videre!

De har valgt at lancere en innovativ oplukker, som sørger for at lukke ned for al stress med et enkelt snuptag - worklife-balance bliver endnu nemmere at opretholde med deres spritnye The Closer.

Når en dør lukkes, åbnes en anden - har aldrig været et mere passende citat!

Hvad kan oplukkeren så? Jo, altså udover at åbne for en liflig, iskold og bællevenlig Heineken, så sker der noget tech-magi i det øjeblik, du knapper kapslen af - den sender nemlig din computer i dvaletilstand i samme ombæring!

Hvis det ikke er et vink med en vognstang til at koble fra, så ved vi ikke. 


”Vi oplever, at der eksisterer en forventning i samfundet om, at vi gerne skal have travlt for at være en succes. Og med Covid-19 har mange for alvor fået udvisket grænserne mellem arbejdsliv og fritid, og det sker på bekostning af vores sociale liv. Vi ønsker at sætte gang i en nødvendig samtale om den problemstilling. Vi glemmer at lukke ned, logge af og være sammen med dem, der betyder noget for os. Det er derfor, at Heineken netop har skabt The Closer, ”, fortæller Kirsten Lahn Hansen, Marketingchef for Heineken på det danske marked.

Hvordan får man så fingrene i sådan en bandit? Det kan du vinde i en konkurrence!

Lodtrækningen sker fredag. d. 7 oktober mellem 12 til 13, så du skal være hurtig til at smide et lod i puljen!

Hop ind her og tjek The Closer ud.

ANNONCE
Del

Seneste nyt