Magasinet M!

Her er 5 geniale film og serier, du kan se gratis i weekenden

Underholdning på husets regning!

Hele Danmark er lukket ned, folk arbejder hjemme og flere sidder måske i karantæne.

Os på redaktionen arbejder på højtryk hjemmefra og sørger for, at du fortsat kan nyde den gode underholdning på nettet.

Mens flere spår enten babyboom om 9 måneder (eller skilsmisser om 2..), så kan vi alle lige trænge til et afbræk og en nem underholdningskilde.

Og for en gangs skyld, så giver vi dig nu lidt reklame, som rent faktisk kan gavne dig i disse dage!

 Vi har nemlig muligheden for at give dig 4 ugers gratis streaming på C More - og der er en røvfuld af spændende film og serier til de lange hjemmedage.

Vi har fundet de 5 bedste bud på solid underholdning til karantænedagene!

Klik her, hvis du vil se resten af deres store underholdningsudvalg.

ANNONCE

Rampage

Der er ikke noget, der skriger hjernedød underholdning som en film med The Rock, hvor hans bedste makker, en hvid gorilla, får et skud ‘steroider’ og terroriserer storbyen med sine andre monstervenner - den er fantastisk til fordøjelig, underholdende på effektfronten og spækket med solid action!

ANNONCE

Peaky Blinders: sæson 1-5

En undskyldning for enten at begynde på denne legendariske serie eller måske gense den? Cillian Murphy i front i Shelby-familien giver dig stilrent og underholdende gangsterfortællinger i tiden efter 1. Verdenskrig.

Selvhenter

Millang-brødrenes guldæg af en komediefilm ligger og venter - den er lige dele upassende brødredynamik og dybfølte ‘mandefølelser’ pakket ind i et hektisk bilræs-plot med dramatiske, sortkomiske undertoner!

ANNONCE

Game Night

Jason Bateman og Rachel McAdams spiller forstadsparret, som lever og ånder for spilaftener. En dag får de muligheden for at afprøve et interaktivt rollespilsmysterium, som pludselig eskalerer til et punkt, hvor de ikke aner, hvad der rigtigt og hvad der er en del af spillet. En overset komedieperle, som tager tingene utroligt langt ud og passer perfekt til lørdagssnoller!

ANNONCE

Dark Knight-trilogien

Er det ikke på tide at gense hele Christopher Nolans episke Batman-univers med Christian Bale, Heath Ledger som den vildeste Joker, og ikke mindst en trilogi, der byder på alskens godter fra det famøse DC-univers?

Hop ind og nap de 4 ugers gratis streaming lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt