Magasinet M!

Her er 5 geniale underdog-film

En omgang feel-good-film!

Vi kender dem alle. De får os til at grine og de får os til at græde. Hvem elsker ikke en rigtig god underdog-film, især hvis de ofte er baseret på virkelig hændelser?

Og så er det altid inspirerende at se, når folk sejrer på trods af modstand. Vi har fundet de 5 bedste bud på feel-good underdog film midt i karantænedagene.

ANNONCE

Eddie the Eagle (2015)

Han er kendt under navnet Eddie The Eagle og var verdens værste skihopper, men blev hele verdens darling for sine forfærdelige kragehop og sin optimisme i 1988 under OL i Vancouver. Castingen er fantastisk, og det er fedt at se Hugh Jackman i rollen som coach, hvor han laver en masse fjollede stunts og flyvende hop henover sneen.

ANNONCE

Hidden Figures (2016)

Hidden Figures er både dramatisk og dragende. Det er en historie om tre geniale afro-amerikanske matematikere, som havde en central rolle i NASA’s tidlige stadier af rumprogrammet. Basically sørgede de tre kvinder for, at vi mennesker kunne lande på månen.

Den fortæller en unik vinkel om et rumkapløb, som ingen har hørt om, og afbilleder nogle roller i den amerikanske historie, som alle burde have hørt om. Hvad sjovere er, at skuespiller Jim Parson, der også kendt, som Sheldon fra serien Big Bang Theory, spiller en små racistisk-mandschauvinistisk hvid NASA-forsker og fungerer teknisk set som skurken.

ANNONCE

Ready Player One (2017)

Det foregår i fremtiden, hvor der er opstået et kæmpe skel mellem rig og fattig. Ingen har lyst til at leve i den virkelige verden og derfor søger alle til The Oasis, som er en virtuel verden (VR), hvor alt kan lade sig gøre. Den afdøde skaber af The Oasis har gemt en masse nøgler, forskellige steder i universet, og den der finder dem alle, vil blive den nye ejer af The Oasis.

Det er den eneste på Sci-fi på listen, da underdog-film typisk handler om human-interest fortællinger. Her er underdog-elementet en bi-ting, som gør Ready Player One helt unik. Der er fantastisk CGI og en masse sprøde popkultur-referencer fra film og spil op gennem 80’erne og 90’erne.

ANNONCE

Greater (2016)

De amerikanske sportsfilm kan bare et eller andet. Greater er en amerikansk college football-biografi, som giver gåsehud over hele kroppen. Det er en fortælling om den legendariske Brandon Burlsworth, som er den mest kendte walk-on collegespiller nogensinde. Hans historie om viljestyrke og gåpåmod på trods af evig modstand er ikke kun inspirerende, men også hjertevarmende.

ANNONCE

Remember the Titans (2000)

Taler man om bedste amerikanske underdog-film, kan man ikke komme uden om filmen Remember the Titans. Det er en af de mest populære sportsfilm, som følger et amerikansk High School football team på T.C. Williams High School i 1970’erne. Filmen udspiller sig, da skolen for første gang prøver at integrere sorte og hvide. Filmen karakteriserer stemningen i det amerikanske samfund fantastisk og rollerne som den sorte head coach og den hvide tidligere head coach er besat af ingen ringere end Denzel Washington og Will Patton.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce