Magasinet M!

Her er 5 råvarer du kan spise i hverdagen, som giver dig en hårdere erektion

Hvem skal have en meal plan til en heftigere diller?Hvis du går og tænker lidt på, at det kunne være fedt, hvis den gamle spegedreng i underbukserne havde lidt mere potens, når den vifter med flaget. 

Ikke at den behøver at være større - men vi mænd har alle prøvet adskillige udgaver af 'stiv diller'. Den kan både være blød og let medgørlig, og så kan den være så stiv, at du kan hænge en gryde på den.

Og det er den sidstnævnte effekt, vi gerne vil have optimeret - den har lidt mere praleeffekt, og så er den noget mere funktionel, når der skal bolles!

Inden du kaster dig og heksedoktor-medicin og voodoo, så findes der faktisk en række sunde råvarer, som, foruden sundhedsfremmende effekter all around i din krop, også bidrager til en mere potent erektion.

Hele humlen ligger i at optimere blodstrømingen i kroppen og ud i dilleren - og det kan du nu få en skræddersyet mealplan på.

Så find kuglepennen og indkøbssedlen frem - nu skal der handles ind på stivert-indkøbssedlen!

ANNONCE

Granatæble

 Granatæble indeholder høje niveauer af antioxidanter, især polyphenoler, der har vist sig at øge produktionen af nitrogenoxid i kroppen. Nitrogenoxid er en vasodilator, hvilket betyder, at det hjælper med at udvide blodkarrene og forbedre blodgennemstrømningen, hvilket kan forbedre erektioner og seksuel funktion.

Vandmelon

 Watermelon sugar high, eller? Vandmelon er en rig kilde til citrullin, en aminosyre, der kan omdannes til arginin i kroppen. Arginin er kendt for at forbedre blodcirkulationen og øge nitrogenoxidniveauerne, hvilket kan forbedre stivert-funktionen!

Mørk chokolade (60% eller højere)

Mørk chokolade indeholder flavonoider, især epicatechin, der har vist sig at forbedre blodgennemstrømningen og funktionen af blodkarrene. Dette kan bidrage til at forbedre erektil funktion og seksuel sundhed.

Nødder

Nødder, såsom valnødder, mandler og pistacienødder, er rige på sunde fedtsyrer, protein og antioxidanter. De indeholder også arginin, som kan bidrage til at forbedre blodcirkulationen og blodkarrenes funktion, hvilket kan være gavnligt for erektil funktion og seksuel sundhed.

Grønne grøntsager

Grønne grøntsager som spinat, grønkål og broccoli er rige på næringsstoffer som folat, magnesium og vitaminer. Disse næringsstoffer kan bidrage til at opretholde en sund blodcirkulation og hjerte-kar-sundhed, hvilket er vigtigt for erektil funktion. Folat kan også understøtte produktionen af nitrogenoxid, hvilket kan forbedre blodgennemstrømningen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce