Magasinet M!

Her er alt, hvad du skal se til Comic Con Copenhagen

Comic Con kommer til København! Her er alt det, du kan opleve, når arrangementet løber af stablen i weekenden.

Leveret af Kultbox.dk

Nordens største messe for popkultur kommer til Bella Center i København d. 24. og 25. september. Eventet er mildest talt én stor fest for alle, der elsker film, tv-serier, gaming, og tegneserier. Det hele samles under samme tag og lader de besøgende opleve og 'nørde' deres helt store passion, hvad end det er Tekken, cosplay, Counter-Strike eller Game of Thrones.

Mød skuespillere og Danmarks største gamere

På Comic Con Copenhagen vil man kunne opleve adskillige arrangementer og paneler med bl.a. skuespillere fra populære tv-serier som Game of Thrones og Supernatural eller se garvede spillere af Counter-Strike: GO kæmpe om førstepladsen i messens egen e-sportsturnering. To hovedscener danner baggrund for de mange paneler og konkurrencer, og der bliver gjort plads til, at gæsterne kan møde deres yndlingsskuespillere og VIPs på gulvet. Comic Con Copenhagen åbner også et område, hvor populære danske YouTubere vil stå klar til at møde deres fans.

ANNONCE
Comic Con New York 2014 / istockphoto - Her er alt, hvad du skal se til Comic Con Copenhagen Comic Con New York 2014 / istockphoto

Spil de nyeste spil før alle andre

Messen huser desuden en lang række af stande og udstillinger, hvor besøgende kan spille endnu ikke udgivede konsol- og pc-spil, møde tegneserieskabere og se overdådige cosplayers i fuld udklædning. Blandt standene vil der også være flere Star Wars-relaterede aktiviteter, hvor gæster kan tage billeder med figurer fra en fjern, fjern galakse eller skyde Stormtroopere med Nerf-pistoler og finde sin indre Poe Dameron frem. Og så er det jo heller ikke helt unormalt for Comic Con-gæster verden over, at man også selv udklæder sig som sine favoritfigurer. Så mon ikke det vil blive muligt at spotte adskillige Deadpools, Rick & Mortys og Jokere i busserne mod Amager i den sidste weekend i september? Hvis du er heldig, er der også nogle, der har valgt at klæde sig ud som Lara Croft eller Harley Quinn.

Arrangementerne både lørdag og søndag er forskellige, og det vil derfor være en god idé at få styr på programmet, inden du køber billet, så du ikke går glip af lige netop det event, du vil helst vil se. For de rigtig garvede Comic Con-entusiaster er der dog selvfølgelig mulighed for at købe en weekendbillet.

Lørdag den 24. september kan du bl.a. opleve:

  • Sun Creature Studio fortæller om animation i Danmark
  • Q&A med Elysia Rotaru fra serierne Arrow og Supernatural
  • Q&A med Kerry Ingram fra Game of Thrones
  • Guldbrikken Award Show
  • Tekken 7-spilfinale
ANNONCE
istockphoto - Her er alt, hvad du skal se til Comic Con Copenhagen istockphoto

Søndag den 25. september kan du bl.a. opleve:

  • Q&A med Alycia Debnam-Carey fra The 100 og Fear the Walking Dead
  • Cosplay-show
  • YouTube-panel med JensForum, Novopleco oog Spørg Casper
  • Zombiehagen - Hollywood Horror i Skandinavien

Comic Con er oprindeligt fra i San Diego i Californien, og den enorme fire-dages-messe afholdes stadigvæk i den amerikanske by. Om messen i København en dag vil forøges med endnu to dage må tiden vise, men vi glæder os under alle omstændigheder til det store event i Bella Centeret.

Få fingrene i din billet her.

Vi ses til Comic Con!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt