Magasinet M!

Her er billederne, der beviser, at Putin er mere end 100 år gammel

Den russiske præsident, Vladimir Putin, er måske udødelig. Det er der i hvert fald flere ældgamle billeder og malerier, der kunne tyde på. Se dem her, og vurder selv.

Vi ved, han er en hård bøf stroganoff, der ikke kan knækkes af krig, kaos og ture på hesteryg i bar overkrop i den bidske, sibiriske vinterkulde.

Men at Ruslands præsident, Vladimir Putin, lader til at være udødelig er alligevel en nyhed, der næsten er for vild til at fatte for os almindelige mennesker. Og grunden til, at man kan tro, at den russiske bjørn er udødelig, er, at det flyder med billeder og malerier på nettet, som ligner Putin på en prik - og flere af motiverne er mere end 100 år gamle.

Ja, det lyder lamt. Men herunder kan i se billederne og vurdere, om I tror, at Putin er 63 år, som Wikipedia skriver, eller om han har levet flere liv eller bare er udødelig.

ANNONCE
Her er billederne, der beviser, at Putin er mere end 100 år gammel

Billedet herover viser en russisk soldat fra 1920 og en fra 1941, der ligner Putin som snydt ud af snotnæsen. Og for at sammenligne er der et billede af netop Putin fra 2015 ved siden af de andre. Hmm... mærkeligt. Især fordi Putin er født i 1952. Så kan I selv regne? Det passer jo ikke helt med hans påståede fødselsår. Hvad er der med den mand (eller gud!)?

ANNONCE

Her fatter et par Twitter-brugere tilsyneladende ikke deres egne øjne. En har nemlig fundet et maleri, hvor Putin sidder med en fjollet hat på hovedet og en saftig skovsnegl på overlæben. Sådan ser det i hvert fald ud. Men maleriet skal angiveligt forestille en en gammel, græsk general ved navn Thanassoulas Valtinos, som levede 1802-1870.

Men da maleren er anonym, ved vi jo ikke, om det med sikkerhed forholder sig sådan. Måske er Putin i virkeligheden 150 år gammel og har i al hemmelighed været græsk general, inden han erobrede Rusland, eller også har han levet et tidligere liv.  

Det andet billede ligner et sammenklip af Mona Lisa, en anden gut og Putin. Men hvem kan se forskel - de ligner jo hinanden alle tre. Hvad sker der?

Måske skal vi andre til at dyrke sport ligesom Putin og ride på hesteryg i den vilde natur. Så kan det også være, vi bliver udødelige eller lever flere hundrede år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt