Magasinet M!

Her er danskernes yndlings-sexstillinger

De mest googlede sexstillinger: Overrasket?Du kender måske én som altid klager over at sexlivet med kæresten er blevet for kedeligt eller ensartet, eller måske har du selv oplevet det. Der findes heldigvis adskillige løsninger, som du kan anbefale din ven i nød, eller selv tage i brug.

For eksempel er sexlegetøj altid en god måde, at tage lagengymnastikken fra seriebol(d) til Superliga.

Og ellers kan man jo eksperimentere med forskellige sexstillinger. For hvem kan ikke godt lide at afprøve forskellige stillinger i soveværelset?

Mangler du lidt inspiration, så er der her en liste over danskernes yndlings sexpositioner, eller i hvert fald dem, de søger mest infromation om - målt på søgevolumen. Vi har gennemgået i alverdens afarter af navne for sexstillinger, og er kommet frem til, at danskernes 5 mest googlede sexstillinger lige for tiden. Og så får du også lige en guide i, hvordan du udfører dem! Selv tak, du.

ANNONCE
Depositphotos/b_deboer.iclou - Her er danskernes yndlings-sexstillinger Depositphotos/b_deboer.iclou

1. Doggystyle

Det er intet under, at doggystyle er den mest søgte sexposition blandt danskerne. De fleste kender nok til denne sexstilling. Hvis ikke navnet siger noget om hvad den er inspireret af, så er det altså dén hvor den ene part ligger på knæ og bøjet forover, og den anden parkerer bussen i garagen bagfra.

ANNONCE
Romsvetnik/Depositphotos - Her er danskernes yndlings-sexstillinger Romsvetnik/Depositphotos

2. 69

69'eren har ikke noget med antal deltagere i et sexorgie at gøre, eller noget med tal overhovedet for den sags skyld. I stedet skal man kigge på formen af tallene, og så forestille sig at det er partner 1 og 2. Ja, her ligger man altså på hinanden med ansigt til kønsdele, og så er det ellers bare at give den gas.

ANNONCE
Depositphotos/antgor90 - Her er danskernes yndlings-sexstillinger Depositphotos/antgor90

3. Cowgirl
Cowgirl foregår ved at manden ligger på ryggen med flagstangen rejst, og kvinden (eller manden..) sidder ovenpå med ansigtet rettet mod partnerens ansigt og "rider". Deraf navnet.

Cowgirl er en favorit blandt mange kvinder, da den både lader dem tage det meste af styringen, og at positionen er ret effektiv til at ramme g punktet. Og så kan man ovenikøbet vende sig om, og lave "reverse cowgirl".

Tag en cowboy-hat på for en ekstra autentisk oplevelse, og så kan hesten altid klappes af med en sukkerknald, hvis han har gjort det godt.

ANNONCE
Depositphotos/Realinemedia - Her er danskernes yndlings-sexstillinger Depositphotos/Realinemedia

4. Missionærstilling 
Missionærstillingen er endnu en klassiker, som måske nogle gange kan få ry for at være lidt kedelig. Men det behøver den ikke at være. Navnet stammer fra middelalderen, efter de kristne missionærer og kirken pålagde folk at bruge denne stilling, da det var den eneste stilling som ikke var syndig, ifølge dr.dk.

Foruden den traditionelle måde at gøre det på, hvor den ene part ligger fladt på ryggen, mens den anden part penetrerer findes der en del variationer af stillingen. Prøv for eksempel at lægge en pude under den nederste del af ryggen, på vedkommende som ligger ned.

ANNONCE
Depositphotos/Tayes - Her er danskernes yndlings-sexstillinger Depositphotos/Tayes

5. Scissoring 
- Eller saksen, som er den danske oversættelse, er nok mest noget folk forbinder med lesbiske sexpartnere, hvor de begge spreder benene og gnubber kønsdelene mod hinanden eller bruger en dobbeltdildo.

Men faktisk kan andre også bruge den, og både med eller uden dobbeltdildo.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce