Magasinet M!

Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu

Netflix er noget rod. Her er noget at styre efter!

Jeg er færdig med at løbe rundt som en overgejlet satan, der elsker sommervejr. Det er for varmt. Jeg er doven, og jeg gider ikke være ude længere - hele tiden.

Græsset er så tørt at det stikker huller på mine fodboldstøvler, og damerne har fået så meget sol, at de er blevet til læder. 

Fuck it. Ind og se noget Netflix med blæseren skruet op på Nordpolen og en kold sixpack i favnen. 

Og lige nu, skal det ikke være noget, hvor man skal tænke og undres og analysere. Problemet med Netflix er, at det er svært at finde de gode ting. Man finder let det som trender, men det er typisk = med senest tilføjet, og det kommer man altså ikke langt med. Dertil kommer problemet, at Netflix smider stand-up og komedie-film i samme kategori. Det roder bare endnu mere. (Selvom der er fantastisk stand-up derinde). 

Så derfor: Bring on the comedies!

Her er de 10 bedste, der streamer lige nu. Listen er dybt subjektiv og i uvilkårlig rækkefølge. 

ANNONCE
This is the End - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu This is the End

This is the End

This is the end er resultatet af flere års tankespind fra Seth Rogen og James Franco. Filmen der tager et syret hifi-spin over noget katastrofefilm, er i virkeligheden en fantastisk buddy-komedie, med et endnu mere sindssygt cast. 

Ud over 00'ernes comedy dream-team i form af Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Michael Cera, Paul Rudd og Christopher Mintz-Plasse (McLovin), er der også et crazy antal vilde cameos: Emma Watson, Rihanna, Channing Tatum, Kevin Hart, Aziz Ansari, Jason Segel og alle Backstreet Boys! 

Det er ikke den ultimative Rogen/Franco film, men det er den eneste på Netflix lige nu, der virkelig når et højt niveau. 

ANNONCE
This is the End - Red band trailer
The Dictator - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu The Dictator

The Dictator

Selvom the Dictator på ingen måde kan overgå Borat i craziness, er filmen alligevel et af de bedre stykker håndværk fra Sacha Baron Cohen. 

Fun-fact: Sacha Baron Cohen deltog i Oscar uddelingen 2012, i fuld Aladeen udklædning. Her blev han eskorteret af sine jomfru-livvagter, mens han bare en urne, der efter sigende skulle indeholder Kim Jong-Ils aske. Under et interview med Ryan Seacrest, "spildte" han asken ud over Seacrest. Herefter blev han badlyst fra at deltage i resten af Oscar-showet. 

ANNONCE
The Dictator - trailer
The Campaign - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu The Campaign

The Campaign

The Campaign er en film der deler folket. Den har nemlig ikke blot en, men hele to komikere, der i den grad deler vandene. 

Den ene er Will Ferrell, der om nogen deler vandene med sin absurd platte humor. Den anden er Zack Galifianakis, der i denne film kører sin deadpan-stil helt igennem.

Hvis man bare har en lille smule kærlighed for begge to, er det en fantastisk underholdende omgang komedie.

ANNONCE
The Campaign - Trailer
Zombieland - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu Zombieland

Zombieland

Zombieland er ikke bare en fantastisk road-trip comedy, der også tilfældigvis har zombier. Det var faktisk den bedst indtjenende zombiefilm i verden, allerede 17 dage efter biografpremieren i 2009, hvor den oversteg 2004 klassikeren Dawn of the Dead. Det holdt ved indtil 2013, da Brad Pitts forglemmelige zombie-blockbuster World War Z (Baseret på en bog) udkom. 

Men Woody Harrelson, Emma Stone, Michael Eisenberg og Abigail Breslin er dem der ler sidst - og forhåbentligt bedst. I sidste uge blev det nemlig afsløret, at en opfølger til filmen er på vej. Med samme cast og intstruktør.

Emma Stone er stadig hot, og det er en bonus i sig selv. 

Regl #2: Double tap. 

ANNONCE
Zombieland - Trailer
How High - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu How High

How High

Denne sag fra 2001 holder virkelig dårligt op mod nutiden i produktionskvalitet, men joke-niveauet holder. Og det er væsentligt bedre, end man skulle tro. Især for en film, der bæres af rapperne Method Man og Redman. How high er ikke en fantastisk komedie-film i den gængse forstand, men en fantastisk stener-film, der sætter grundpillerne for senere genrefilm. 

ANNONCE
How High.
Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu

She's out of my league

She's out of my league er en sød film, med rigtig mange sjove sekvenser. Egentlig skulle den forestille at være Jay Baruchels første film som lead-man, men T.J. Miller og Alicia Eve stjæler totalt scenen som support-roller. Og det er ikke en dårlig ting. Det her er en tidlig T.J. Miller, før Silicon Valley nykker og Hollywood problemer, og det er et ret eminent gear at være i. 

God popcorn-film, og damen vil gerne kigge med. 

ANNONCE
she's out of my league
Mr. Beans Holiday - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu Mr. Beans Holiday

Mr. Beans Holiday

Mr. Bean er så fantastisk cringe, at det næsten er pinligt at foreslå ham. Men. Denne film har alt det, som hans første feature-film, der foregik i Amerika, manglede. 

Den har ikke et overdrevet action-plot.

Den har gaggede løjer, akavet pinlighed og en perfekt overspillet Rowan Atkinson.

Og så er det måske en af de få komedier, som du kan se med både din lille nevø og din gamle bedstemor. 

ANNONCE
Mr. Beans Holiday
Shaun of the Dead - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu Shaun of the Dead

Shaun of the Dead

Edgar Wrights Cornetto-trilogi er et fantastisk neo-klassisk koncept, og det var Shaun of the Dead, der satte det hele i gang. 

Når Simon Pegg og Nick Frost sættes sammen, bliver der spundet britisk comedy-gold i verdensklasse, og det er Shaun of the Dead det bedste eksempel på... 

ANNONCE
Shaun of the Dead - Trailer
Paul - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu Paul

Paul

Som sagt er Edgar Wrights Cornetto-trilogi fantastisk. Men Simon Pegg og Nick Frost er altid gode sammen, og det er også tilfældet i nørd-komedien Paul. Her får vi tilsat at underligt skud Seth Rogen, i den animerede pot-rygende alien Paul. 

Filmen instruktør er Greg Mottola, der blandt andet har Superbad, Daytrippers og Adventureland på sit CV, så selvfølgelig, SELVFØLGELIG skal du også se Paul, hvis du ikke allerede har været der. 

Den ekstra lille bonus er, at den følger gutternes vej til San Diego Comic Con. Den ultimative nørdmesse, der rent faktisk starter på torsdag... God warm-up? Oh yes. 

ANNONCE
Paul - Trailer
Blades of glory - Her er de 10 bedste komedier på Netflix, lige nu Blades of glory

Blades of Glory

Her har vi endnu en af de svære Will Ferrell film. Filmen er obskur, og fyldt med underlige referencer og absurd mange lowbrow-jokes.

Blades of Glory SKULLE have været filmen, der løftede Jon Heder videre fra succes'en med Napoleon Dynamite, men i stedet sendte den ham ud på en lidt mindre superstjernebedrysset vej, med et læs af optrædender i tv-serier og små cameo-roller. 

For mig er Blades of Glory dog et kult sleeper-hit, der aldrig fik den anerkendelse, den burde have haft. 

Desuden er Blades of Glory grunden til, at Kanye West og Jay Z fik så stor succes med Ni**as in Paris, med samplingen af: We gonna skate to one song, and one song only.

Se den kun, hvis du har tømmermænd. 

ANNONCE
Blades of Glory Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce