Magasinet M!

Her er de 3 mest effektive stillinger til at give din kvinde g-punktsorgasme

Så skal der hjem og eksperimenteres!G-punktet har altid været en interessant størrelse i det seksuelle univers - en mulighed for at give din partner endnu vildere sexoplevelser, hvem siger ikke ja tak til det?

Stimulering af G-punktet kan føre til øget seksuel ophidselse hos mange kvinder. Dette skyldes den intense følelse af nydelse, som G-punktet kan give. Nogle kvinder kan opleve en følelse af behov for at urinere, når G-punktet bliver stimuleret. Dette skyldes muligvis trykket på blæren, da G-punktet ligger i nærheden af urinrøret.

Stimulering af G-punktet føre til mere intense og dybe orgasmer. Dette skyldes den øgede følsomhed og stimulation, som G-punktet giver. Ud over de fysiske virkninger kan stimulering af G-punktet også føre til en følelsesmæssig intensivering under seksuel aktivitet.

Men hvordan er det så, at man kan opnå dette?

Der findes en række massagetricks, stimuleringer af legetøj og forskellige remedier - men det kan også lade sig gøre under 'almindelig' samleje.

Vi har fundet de 3 bedste sexstillinger til at intensivere sexakten og forhøje chancen for at give din kvinde en g-punktsorgasme:

ANNONCE

Missionærstilling med puder under hofterne

I denne stilling kan kvinden lægge puder under sine hofter for at hæve dem lidt. Dette skaber en vinkel, der gør det lettere for penis eller dildo at ramme G-punktet under penetration. Kvinden kan også prøve at justere vinklen ved at bøje sine knæ og trække dem op mod brystet eller sprede dem lidt bredere.

Cowgirl

I denne stilling kan kvinden have mere kontrol over vinklen og dybden af penetrationen. Hun kan justere sin position, så penis eller dildo rammer G-punktet mere direkte. Dette kan gøres ved at læne sig fremad eller bagud, skifte vinklen på hofterne eller variere rytmen og bevægelserne.

Doggy-stilling med puder under maven

 I denne stilling kan kvinden lægge puder under sin mave for at hæve den lidt mere. Dette kan hjælpe med at ændre vinklen på indtrængningen, så G-punktet stimuleres mere effektivt. Partneren kan også justere vinklen ved at ændre højden eller vinklen på deres hofter.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce