Magasinet M!

Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke

Skurken i en James Bond-film betyder næsten lige så meget som Bond selv. Er han latterlig, tam og helt igennem uinteressant, fungerer filmen meget sjældent. Her er de absolut værste skurke i den 53 år gamle film-franchise

Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke
5: Elliott Carver

Spillet af: Jonathan Pryce
Film: Tomorrow Never Dies (1997)

Carver forsøger at tage styringen over alle verdens nyheder. Come on. Det er ikke specielt ondt og ville nok have endt i en gigantisk Twitter-shitstorm samt utallige memes, der ville have fået selv Donald Trump til at se anstændig ud. Pryce er heller ikke en specielt interessant skuespiller og bidrager med stort set intet til denne tamme skurk. Yderligere er det måske også Pierce Brosnans værste præstation, hvilket blot trækker Pryces karakter endnu længere ned. 

SE OGSÅ: Traileren til Spectre

ANNONCE
Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke
4: Brad Whitaker

Spillet af: Joe Don Baker
Film: The Living Daylights (1987)

Keeeeeeedelig. Det er alt, hvad der kan siges om Joe Don Bakers karakter, General Brad Whitaker. Hans CV er tammere end flaskedrengens fra din lokale Netto, da den selvudnævnte general ikke engang kan sætte flueben ud for 'krigsveteran'. En vaskeægte fiasko og wannabe, der prøver at tjene store penge på at deale våben, men som selvfølgelig i sidste ende fejler stort.

ANNONCE
Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke
3: General Orlov

Spillet af: Steven Berkoff
Film: Octopussy (1983)

"Ja, men i morgen vil jeg være en helt i Sovjetunionen." Seriøst, Orlov? Tror du selv på det, når du bor i en cirkusvogn? I EN FUCKING CIRKUSVOGN? Din plan om at stjæle nogle fancy Fabergé-æg (sådan nogle russiske guldæg, der vist nok er meget værd), erstatte dem med nogle falske, sælge de ægte æg og placere en atombombe på en europæisk militærbase og håbe på, at NATO ikke gør modstand er jo direkte dum, naiv og absurd.

ANNONCE
Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke
2: Gustav Graves

Spillet af: Toby Stephens
Film: Die Another Day (2002)

Man ved, at den er gal, når listens næstmest latterlige skurk er med i den film, hvor Pierce Brosnan rent faktisk leverer en af sine bedste Bond-præstationer. Det skyldes ene og alene Toby Stephens sløsede og fuldstændigt ufarlige karakter, der har planer om at starte en krig med en laser og zzzzzz. Han burde have været mørk og mystisk, men er i stedet kæphøj og smart, hvilket ingen steder hører hjemme. Værre bliver det, når det viser sig, at han egentlig er fra Nordkorea? WTF?

ANNONCE
Her er de 5 mest latterlige James Bond-skurke
1: Dominic Greene

Spillet af: Mathieu Amalric
Film: Quantum of Solace (2008)

Hvor Casino Royale var en intelligent, atypisk Bond-film, var efterfølgeren bare en rodet og dybt skuffende affære. Ikke mindst på grund af Bond-historiens mest lamme og tamme skurk, Dominic Green. For hold nu godt fast? Greene ønsker ikke at overtage verdensherredømmet. Han ønsker blot at stjæle en masse? vand? Det er måske den dummeste idé nogensinde, hvilket Amalric først fandt ud af, da han havde sagt ja til at spille Greene. For han ser ud til at kede sig halvt ihjel i sin ekstremt åndede rolle.

ANNONCE
Del

Seneste nyt