Magasinet M!

Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

Er du også fan af 'cow girl' eller 'doggy style', men vil du gerne bevare styrken i dit jernrør? Så skal du nok lige læse med her.Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

Okay, vi kan lige så godt komme til det med det samme: Ingen stilling i dobbeltsengen er komplet risikofri, når det til at forsøge at undgå at brække din lille ven imellem benene. Men det er dog klart, at chancen er større ved nogle stillinger. Ifølge Playboy har mediet Vice spurgt den anerkendte sexterapeut, Dr. Kat van Kirk, om netop ovennævnte - altså, hvilke sexstillinger der er de mest risikable, når det kommer til at brække penis. Hun bygger sin viden på et stort (og frygtindgydende) brasiliansk studie, der er fundet sted over en 13-årig periode.

Herunder følger altså de 5 sexstillinger, der skulle være de mest risikofyldte, når det kommer til penisfrakturer.  

5. Titty f*cking

Den havde du helt sikkert ikke set komme..
Selvom du synes, at det virker fuldstændigt umuligt at kunne brække sin diller på hendes kvindelige puder, så er det faktisk lettere at brække den lige præcis i denne stilling, end man skulle tro.

"Jeg har set nogle få penisfrakturer, når fyrene forsøger at give hende en 'pearl necklace'. Af og til putter de så meget kraft imod kvindens brystben, at penis kan brække, og hvis du ikke bruger glidecreme, kan gnidningen også forårsage problemer," siger hun til Vice.

ANNONCE
Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

4. Missionær-stillingen

Og vi som troede, at missionær-stillingen var den sikreste af dem alle? Ifølge Dr. van Kirk kan både mænd og kvinder komme til skade under missionæren. Dette sker, hvis manden går for hårdt til den, og kvinden har en kort livmoderhals.

Undersøgelser viser, at ca. 21% af alle heteroseksuelle skader sker under sex dyrket i denne stilling.

ANNONCE
Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

3. Doggy Style

Stort set alle mænd har på et eller andet tidspunkt under en doggy style, prøvet at smadre ind i sin partners skamben. Denne stilling er en af de mest almindelige stillinger, hvorpå at manden kan brække sin diller.

Ifølge det brasilianske studie er 29% af alle skader under sex sket i en doggystyle.

ANNONCE
Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

2. Cowgirl

De sidste to stillinger på listen er nogle, vi alle kender, og det er stillinger, som begge køn får ekstremt meget nydelse ud af. Men det er faktisk også de stillinger, hvorved der forekommer langt flest skader i. Hele 50% af alle skader, der sker under sex, sker når kvinden sidder oven på manden.  

ANNONCE
Her er de 5 sex-stillinger hvor der er størst sandsynlighed for at brække penis

1. Omvendt cowgirl

Omvendt cowgirl er langt mere risikabel, end den almindelige cowgirl er, på grund af vinklen, kvinden sidder i. Her er Dr. Kirks tage på det:

"Problemet er dybest set kvindens skamben," forklarer Dr. Van Kirk til Vice.

"Skambenet er en smule forskelligt placeret fra kvinde til kvinde. Hvis kvinden ikke er våd nok, eller penis ikke er helt stiv, kan det gå galt, eftersom at der kan ske et buk i ledbåndet på penis. Og det forekommer faktisk oftere, end folk lige tror," fortsætter hun.

Nu er du i det mindste advaret, så du ikke bliver overrasket, når du brækker penis i en af disse stillinger, efter du selvfølgelig har ignoreret artiklen her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt