Magasinet M!

Her er de bedste og vildeste reklamer fra årets Super Bowl

Marketingafdelingens yndlings-søndag er snart over os.

Her er de bedste og vildeste reklamer fra årets Super Bowl

Natten til mandag skydes Super Bowl 2017 igang. Det bliver et brag mellem New England Patriots og Atlanta Falcons. Bliver det Tom Brady's fjerde Super Bowl-triumf, eller skal Matt Ryan vinde det store trofæ for første gang? Uanset hvem der løber med prisen, bliver der klappet i hænderne, men ikke af hvem som helst.

Super Bowl er det næstmest sete sportsevent på kloden (kun overgået af Champions League-finalen), og selvom vi bliver forkælet med et halftime show, som ofte siger spar to, bliver vi også stopfodret med reklamer fra hele verdenen.

Vi har kigget nærmere på dem, som allerede er offentliggjort, og listet dem herunder. Du finder ofte en eller to, som du nok vil synes om. Der bliver trods alt brugt mange penge på dem. En 30-sekunder-reklame skulle eftersigende koste i omegnen er 35 millioner koner.

Budweiser

Ølfabrikanten har lanceret en 60 sekunders-reklame, hvor du følger Adolphus Busch's rejse fra Tyskland til USA. En reklame, der oven på Donald Trumps nyeste immigrations-lov lader til at være utrolig relevant. Hurra for øl!

ANNONCE

Mr. Clean

Der skal være en første gang for alting. Og hold nu op, hvor Mr. Clean leger med denne reklame, der balancerer på grænsen til det risikable. Amerikanerne kan jo godt være lidt konservative, når det kommer til kønsroller?

Skittles

Den populære slikfabrikant er på banen med endnu en Super Bowl-reklame. Denne gang i den mere romantiske ende end sidste års syngende Steven Tyler (fra Aerosmith). Hvis du ikke kan score med Skittles, så kan du nok ikke score!

ANNONCE

Snickers

Snickers har valgt en lidt anden tilgang end normalt. De bruger Super Bowl-scenen til for første gang nogensinde at lave en live-reklame. En reklame, hvor Adam Driver er med - plus nogle andre mindre kendte skuespiller og det, de kalder for "stunt-heste", hvad det så end er? Det bliver spændende!

ANNONCE

Wix

Den hjemmeside-udviklende platform leverer igen i år en Super Bowl-reklame. En reklame, hvor der ikke bliver lagt fingre i mellem. En maskulin Jason Statham og en lækkerbisken af Gal Gadot spiller en imponerende flot duo i det, der skulle have været et stille restaurantbesøg. 

Ford

Fra tid til anden bliver vi alle mødt af hverdagens problemer. De kan være store og små, men vi kan roligt slappe af. Ford er kommet for at hjælpe. Ved hjælp af den nyeste teknologi vil Ford sikre dig et hurtigere, nemmere og bedre liv.

ANNONCE

Mercedes

Den tyske bilfabrikant har leveret en reklame, som næppe kunne passe bedre ind i de amerikanske hjerter. Vi bliver kastet ind på en bar ved Route 66, hvor "Born to Be Wild" spiller for fuld musik, og store motorcykel-entusiastiske typer hygger sig. De, der er født til at være vilde, burde også køre noget, som er bygget til at være vildt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE