Magasinet M!

Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Hvad skal man se inden Avengers: Endgame?

Med Avengers: Endgame og Captain Marvel i biograferne på samme tid, er der rigeligt at se til, for folk der er lidt bagefter på Marvel-filmene. 

Avengers: Endgame ser ud til at blive en af de mest populære film nogensinde, og de udsigter får også folk, der måske ikke har fulgt med i alle af de 22 seneste film, til at overveje en tur i biografen. 

Men hvor starter man, og hvad skal man se? Og kan man finde filmene på de danske streamingtjenester?

Inden du går i biografen og ser Avengers: Endgame, skal du have set Avengers: Infinity War og Ant-Man & The Wasp, for ikke at blive helt overvældet af de mange hjul, som den 3-timer lange Endgame kører på. 

Mange har ikke fået set den seneste film, Captain Marvel - men fordi det er en prequel, hvor handlingen finder sted i 90'erne, kan du rent faktisk godt springe den over, og eventuelt gemme den til senere. 

Hvis du vil have styr på rækkefølgen af de i alt 22 film der kommer før Avengers: Endgame, finder du en guide her. 48 timers Marvel-maraton: Denne rækkefølge skal du se filmene i før Avengers 4

Man skulle tro, at de forskellige streamingtjenester ville vælte i Marvel-film op til premieren på Endgame, men faktisk er udvalget af film, der er fri til streaming (Og ikke leje/køb) begrænset - men der er nok, til den vigtigste omgang opsamling. 

ANNONCE
Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Avengers: Infinity War (2018)

Den direkte indledning til Avengers: Endgame er Avengers: Infinity War. 

Filmen fra 2018 er tilgængelig for streaming på Viaplay

Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Ant-Man and the Wasp (2018)

Opfølgeren til den første Ant-Man finder sted op til hændelserne i Infinity War, og med nogle overlap, er den vigtig for den fortsatte historie i Marvels filmunivers. 

Ant-Man 2 kan streames på Viaplay

ANNONCE
Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Tom Hollands Spider-Man dukkede op for første gang i Captain America: Civil War, men han fik sin første stand-alone film i 2017, med Spider-Man: Homecoming. Filmen byder også på input fra Iron-Man, og den er hyggelig - og giver en bedre forståelse for en del af sammenholdet i Infinity War. 

Spider-Man: Homecoming streamer på

ANNONCE
Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Black Panther (2018)

Black Panther dukkede ligesom Spider-Man også op i Captain America: Civil War, og akkurat som Spider-Man, fik Black Panther også sin egen stand-alone film, der også har en del tie-ins til de kommende Avengers-film. 

Den 3 x Oscar-vindende film er tilgængelig for streaming på Viaplay

ANNONCE
Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

Thor: Ragnarok (2017)

Den tredje Thor-film er uden tvivl den bedste i rækken, og denne film der også har Hulk på scenen, er også direkte forbundet med Avengers: Infinity War. 

Thor Ragnarok streamer på Netflix.

Her er de Marvel-film der kan streames i DK lige nu

The Incredible Hulk (2008)

Sidst og absolut mindst, skal nævnes Hulk-filmen fra 2008, der med Edward Norton i rollen som Bruce Banner/Hulk, ikke helt minder om en MCU-film. Men den er en del af MCU, på trods. Den er overhovedet ikke anbefalet streaming. 

Men du kan finde den på Amazon Prime

ANNONCE

Bonusinfo: 

Hvis du i forvejen har et Netflix-abonnement, kan du, hvis du sætter det op til amerikansk indhold, få adgang til filmene: Black Panther, Guardians of The Galaxy 2, Avengers: Infinity War og Ant-Man and The Wasp, igennem dit eksisterende Netflix.

Del

Seneste nyt