Magasinet M!

Her er de Marvel-karakterer, som manuskriptforfatterne ikke måtte tage med i Avengers: Endgame

Det kunne ellers have krydret lidt ekstra på den episke film!

Hvis du har set sidste kapitel i Marvels Infinity-saga, Avengers: Endgame, så var din første tanke nok ikke, at der var sparet på superhelte samlet i en film.

Men ikke desto mindre fortæller manuskriptforfatterne, Christopher Markus og Stephen McFeely, i et interview med The New York Times, at de havde nogle idéer om tilføjelsen af andre ikoniske helte fra Marvels univers.

De havde blandt andet spekuleret i at få den kosmiske karakter 'The Living Tribunal' med i spil både i Infinity War og Endgame. Living Tribunal er en levende entitet, hvis job er at sørge for, at multiverset er i sikkerhed fra mulige ubalancer - eksempelvis hvis et univers har mere magt end andre, eller hvis eksempelvis halvdelen af universets befolkning bliver elimineret. 

Dog blev folkene hos Marvel enige om, at det ville være en underlig tilføjelse.

"Vi prøvede at sætte ham ind i kampen mod Thanos på Titan i Infinity War - men folk sagde bare; "what, han har tre hoveder, hvor kom han fra?", og det ville indikere et helt nyt og anderledes niveau i Marvel, som vi nok bør bygge op til istedet.", fortæller de i interviewet.

Se figuren herunder:

ANNONCE
Her er de Marvel-karakterer, som manuskriptforfatterne ikke måtte tage med i Avengers: Endgame

Dog var de ikke afvisende overfor, at vi ville se figuren senere i universet. Med The Eternals på vej får vi måske mere fokus og forståelse for nogle af de dybereliggende kræfter i Marvels univers.

Desværre havde McFeely og Markus også leget med tanken om at få karakterer fra både X-Men og Fantastic Four til at blive en del af MCU i de sidste epoker af Infinity-sagaen.

"Vi havde ikke rettighederne på det tidspunkt, filmen blev skrevet. De har stadigvæk en X-Men-film på vej (Dark Phoenix), og så længe de er i gang, så kan vi ikke reboote det."

Det ville måske også have været lidt for meget i puljen - men ikke desto mindre en seværdig størrelse!

I mellemtiden kan du glæde dig over, at Marvel har masser af film på programmet.

Se med her: 7 Marvel-film du skal se efter Endgame.

ANNONCE
Her er de Marvel-karakterer, som manuskriptforfatterne ikke måtte tage med i Avengers: Endgame
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt