Magasinet M!

Her er de største nyheder fra PlayStation Showcase 2021

Trailerekstravaganza med Spider-Man 2, God of War, Gran Turismo 7 og meget mere!

Den 9. september, sent om aftenen dansk tid, afholdt Sony deres store annonceringskavalkade af kommende spil til både PlayStation 4 og PlayStation 5, under fanen PlayStation Showcase 2021

Præsentationen var et  timelangt trailershow, som fremviste en imponerende række af spændende spiltitler - med både nyt fra tidligere annoncerede som God of War: Ragnarok og Spider-Man 2. 

Den brede palette af kommende spil giver god anledning til begejstring hos gamere - og her på redaktionen har vi plukket en række af de mest spændende nyheder - og hvis du er interesseret i at tjekke hele præsentationen, kan du tjekke ind på PlayStations blog

ANNONCE
Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

PlayStations langt-levende racerspil er tilbage - denne gang med en fast lanceringsdato den 4. marts 2022. Se flere detaljer om spillet her

Forspoken

Forspoken

Det kommende Action-RPG fra Square Enix (Tomb Raider m.fl) er på banen med en imponerende ny trailer for Forspoken - en titel der tidligere gik under kodenavnet Project Athia. 

Her spiller man en karakter fra moderne New York, der bliver opslugt i en helt anden verden, hvor alt er mere fantasy-præget og hvor magi er hverdagskost. Spillet udkommer til PS5 og Windows PC.

ANNONCE
GhostWire: Tokyo

GhostWire: Tokyo

Ghostwire Tokyo har været længe undervejs, og det mystiske adventure-spil fra Bethesda Softworks, har langt om længe fået en mere uddybende trailer, som giver et blik på en dyster og mystisk verden - Denne titel er speciel, da Bethesda Softworks har udviklet spilelt som en konsoleksklusiv titel til PlayStation, men undervejs i processen blev opkøbt af Xbox - Spillet vil efter sigende også udkomme til PC. 

ANNONCE
Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel-spil er der en del af - og her er det igen Square Enix der står bag en dedikeret single-player oplevelse, som tager udgangspunkt i det brogede helteteam Guardians of the Galaxy, der har opnået stor berømmelse gennem Marvels filmunivers. 
I spillet er karaktererne dog med større udgangspunkt i tegneserierne, men det behøver ikke at være skidt - og allerede den 26. oktober 2021, kan vi begynde os at danne et indtryk af, om spillet er værd at gå efter. 

ANNONCE
God of War: Ragnarok

God of War: Ragnarok

Kratos og knægten er tilbage til en omgang vikingesmadder i den nordiske mytologi!

Marvel's Wolverine

Marvel's Wolverine

Folkene der stod bag det enormt populære Spider-Man spil til PS4 i 2018, er på banen med deres take på en anden Marvel-karakter: Wolverine. 

Teaser-traileren til dette spil er ikke særligt omfattende, men med tanke på hvad Insomniac Games har udrette med Spider-Man, er der et fornuftigt fundament for begejstring for, hvad de kan gøre med den smadregale X-Men-karakter.

ANNONCE
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2

Endnu engang er Insomniac Games på banen med Spider-Man - den nye titel er en direkte opfølger til Spider-Man (PS4) og Spider-Man: Miles Morales, og den kommende titel der er planlagt til 2023, ser ud til at binde trådene fra de to forrige spil sammen - sammen med introduktionen af web-svingerens evige nemesis Venom. 

ANNONCE
Grand Theft Auto 5

Den du ikke så komme: Grand Theft Auto 5

Hey, har du hørt om GTA 5? Det er næsten et helt nyt spil, som byder på en gigantisk sandkasse fyldt med vold, biler, damer og hele tre spilbare karakterer! Det skulle være vanvittigt!

Yes - GTA5 der først udkom til PlayStation 3 og Xbox 360, så til PS4, Xbox One og PC - udkommer nu til den næste generations konsoller. Whoopti-doo. Hvor F*** er GTA6 henne?!

ANNONCE
Del

Seneste nyt