Magasinet M!

Her er den Avengers-tegneserie, der kan få Russo-brødrene tilbage til MCU

Måske ikke helt færdige med Marvel?

Siden MCU påbegyndte deres filmiske rejse tilbage i 2008, har der været mange solide oplevelser i superhelteuniverset - da Russo-brødrene trådte på banen med Captain America: Winter Soldier i 2014, kom der lige lidt ekstra fut under kedlerne og de fik også lov til at afslutte ballet på Infinity-sagaen med Avengers: Endgame.

De er efter sigende færdige med MCU for denne gang, men hvad skal der egentlig til for, at de måske ville overveje at vende tilbage til Marvel-lejren?

Joe Russo fortalte følgende, da han blev interviewet for noget tid tilbage på en messe:

"Vores tid hos Marvel var en af de mest kreative tider. Vi ville elske at arbejde med Marvel igen, og måske skal det være på Secret Wars. Det er en favorit hos os, siden var var helt små, og jeg læste det hele på én gang, da jeg var 12 år gammel."

Og med Marvels fart over feltet, så er det måske ikke så usandsynligt, at de på et tidspunkt går i krig med netop denne storyline. 

Og Secret Wars?

Den blev første gang udgivet i 1980'erne og omhandler historien om den kosmiske entitet, Beyonder, som har overvåget Marvels største helte over en periode og er blevet fascineret af deres evner. Han transporterer derfor jordens helte til en fjern planet, som går under navnet Battle World, hvor de bliver udfordret med en masse alien-teknologi og våben i nærmest gladiator-agtige kampdueller. 

Make it happen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE