Magasinet M!

Her er den nye trailer til X-Men: Apocalypse, og den ser vild ud - RIGTIG vild

2016 tegner allerede til at blive et sindssygt år, hvad angår film. Og Marvels X-Men: Apocalypse kan meget vel gå hen at blive en af de vildeste film overhovedet

Her er den nye trailer til X-Men: Apocalypse, og den ser vild ud - RIGTIG vild

De sidste to X-Men-film har været sindssygt fede. Så derfor er det vel også forventeligt, når vi siger, at den kommende X-Men: Apocalypse er en af de film, vi ser mest frem til i 2016.

Bryan Singer, der også instruerede Days of Future Past (2014) samt X-Men (2000) og X-Men 2 (2003), har igen påtaget sig instruktør-rollen, og på rollelisten finder du gengangere som Jennifer Lawrence, James McAvoy og Michael Fassbender samt kometen Oscar Isaac, der skal spille superskurken Apocalypse.

Filmen kommer til at handle om, at den magtfulde, udødelige og uovervindelige mutant, Apocalypse, bliver vækket til live. Han er desillusioneret over den moderne verden og beslutter sig for at rekruttere et team, der skal rense ud i menneskeheden. En ting, som tvinger Raven (Lawrence) Charles Xavier (McAvoy) til at samle et team af unge X-Men, der skal redde verden fra Apocalypses ondsindede plan.

Filmen får dansk premiere 19. maj næste år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt