Magasinet M!

Her er den populære challenge, som danskerne tager med i seng

Sinful 10 day challenge?Krisetider er crazy tider, men det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget. For hvad fanden skal man som friskt par tage sig til, når Netflix er udtømt og man er begrænset til sit hjem?

Hvis du spørger sexshoppen Sinful, kunne det meget vel være en lille udfordring.
Baseret på deres ekstremt populære julekalender-koncept, har Sinful nemlig lavet et nyt tiltag, der øjensynligt har taget fart under krisen - i hvert fald, er det at finde under deres mest populære produkter. 

ANNONCE
Foto: Sinful.dk - Her er den populære challenge, som danskerne tager med i seng Foto: Sinful.dk

Udfordringen kommer i form af en sexet pakke, der går under navnet 'Sinful 10 Day Love Challenge Par Boks'. 

Sexshoppen skriver selv, at man ikke behøver en speciel anledning, for at fejre og forkæle hinanden - hvilket vi er enige i, men en lockdown er nu en ret speciel hændelse, og hvorfor ikke fyre den lidt af på lagnerne, når man nu ikke kan fyre den af ude i offentligheden, pun intended. 

Sættet indeholder 10 forskellige produkter, til en samlet værdi af 1200 kroner, men sælges for 699 kroner. 

"Det er helt op til jer, om I kan stå distancen og kun åbne en låge om dagen, eller om I ikke kan dy jer og åbner dem alle på én gang. Uanset hvad I vælger, er der til masser af timers dampende fræk leg." 

PS. Husk, at der i krisetider som denne, ofte kommer et babyboom omkring 9 måneder senere. Så husk beskyttelsen, hvis du vil nøjes med lege-udfordringerne. 

Tjek det ud her, hvis du er interesseret i at købe ind i udfordringen.

Shop: Sinful.dk 10 Day Love Challenge - par

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce