Magasinet M!

Her er den ultimative baconburger

Okay! Gør dig klar til din nye yndlingsburger. En burger, der skider på dit daglige kalorieindtag. En burger, hvor bollen 100 procent er lavet af bacon.

Du kender det. Det er så sjældent, at der er nok bacon i din burger - selv hvis den er hjemmelavet. Det problem kan du dog komme til livs nu med denne fantastiske opskrift. Egentlig er det bare en ganske almindelig burger. Men hvor du er vant til kedelige, tørre burgerboller, får du her en knasende sprød og fedtholdig bolle; nemlig BACONBOLLEN.

ANNONCE
Her er den ultimative baconburger

SÅDAN GØR DU

Du skal bruge ca. 1,4 kilo bacon til bollen. Du deler portionen af bacon i to og former baconen i en cirkel på ca. 10 centimeter i diameter. Baconen må/skal selvfølgelig klaskes sammen, sådan at der er flere lag. Herefter steger du den på en grill over medium varme (en pande kan dog også gå an, men vær opmærksom på, at der kommer til at være MASSER af fedt), indtil det meste af fedtet er væk. Det tager omkring 30 minutter. Når "bollerne" er færdige, smækker du det på tre lag køkkenrulle, så resten af fedtet blivet suget ud.

Alt imens tilbereder du bøffen og de øvrige ingredienser, du ønsker at fyre i burgeren.

Det' ren bacon mania

ANNONCE
Her er den ultimative baconburger
Del

Seneste nyt

Annonce