Magasinet M!

Her er der åbnet et legeland for voksne hvor du kan boltre dig i 200.000 kugler mens du er stiv

Udover at servere masser af booze stiller legelandet også din sult med 'all you can eat' IKEA-kødboller og sovs.

Plus: Der er nogle, der har hørt dine barndomsbønner og åbnet et kugleland for voksne, hvor du kan drikke dig en kæp i øret, samtidig med at du boltrer dig i de mangefarvede plastikkugler.

Minus: Du skal til London for at opleve det.

Den engelske hovedstad dannede ifølge sitet The Lad Bible nemlig sidste fredag rammen om en storstilet åbning af baren BallieBallerson, hvor gæster kan få lov til at bestille drinks og mad i stride strømme på øverste etage for efterfølgende at tonse rundt i intet mindre end 200.000 plastikkugler på nederste. En ting, der uden tvivl vil vække nostalgiske minder.

Indtil videre er alkohol i selve kuglelandet dog kunpå prøve, da man nok godt kan forestille sig, at kuglerne med tiden vil bliveen kende klistrede. Derfor tages der forbehold for, at dette kan ændre sig.
ANNONCE
BallieBallerson - Her er der åbnet et legeland for voksne hvor du kan boltre dig i 200.000 kugler mens du er stiv BallieBallerson

Attraktionen, der ligger i bydelen Dalston, er dog kun åben frem til nytår, så det gælder om at være hurtig (vi tror helt sikkert, at det er et besøg værd).

Som om en time i kuglelandet ikke var nok, er et af de helt store plusser ved BallieBallerson helt sikkert deres delikate menukort. For her kan du for små 300 kroner spise alle de svenske IKEA-kødboller med mos og sovs, som du har lyst til. Hvis ikke du er den store kødbolleelsker, kan du dog også købe en helt normal billet dertil for blot 45 kroner.

BallieBallerson holder åbent for legesyge voksne mellem 18 og 24 på onsdage og torsdage og mellem 18 og 2 i weekenden. Det helt perfekte sted at starte en bytur, hvis du spørger os.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE