Magasinet M!

Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere

Vi har samlet fem fede cykel-gadgets til at pimpe din jernhest.

Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere
NEXO EVER TIRES

Der er vel ikke noget tidspunkt i verdenshistorien, hvor nogen er blevet glad for en punktering på cyklen? Det ville i hvert fald være mærkeligt. Derfor er Nexo Ever Tires en genial opfindelse, for det er dæk til din cykel, som simpelthen ikke er i stand til at punktere. Smart, ikke? Dækkene er lavet af en holdbar og blød polymer med en holdbarhed på over 7.000 kilometer, og de indeholder slet ikke luft, mens det hullede design faktisk gør dem endnu lettere end almindelige dæk. Det bliver fedt endelig at smide lappegrejet i skraldespanden. Medmindre du selvfølgelig er glad for en punktering - men det er mere end usandsynligt.

SE MERE HER

ANNONCE
Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere
OMATA ONE

Din bil har et, så hvorfor skulle din cykel ikke også have godt af et speedometer. Selvfølgelig har den det. Med OMATA One er det lige præcis, hvad du får på styret af jernhesten, og selvom det er analogt på ydersiden, banker der et digitalt hjerte på indersiden. Du får for eksempel GPS, fart, distance, elevation og den kørte tid, mens du kan lade det op og overføre data til computeren med et USB-kabel. Og bare rolig, du kan selvfølgelig hurtigt sætte det af og på cyklen, så du ikke mister det, når den første langfingrede cykeltyv kommer forbi - han snupper måske selve cyklen, men speedometeret får han ikke.

SE MERE HER

ANNONCE
Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere
FEND CYKELHJELM

Pendler du på cykel, så kender du helt sikkert overvejelserne - du ved, at det er livsfarligt at køre uden hjelm, men gider du at tage hjelmen med, hvis du skal til møde eller ud og spise med vennerne? Så skal du slæbe rundt på din cykelhjelm, for den kan ikke være i din taske og så videre. Men nu er det slut med at sætte din sikkerhed over styr for bekvemmelighed. Og det skal du takke FEND for. De har nemlig lavet denne cykelhjelm, der kan klappe sammen, så den ikke fylder særlig meget. Hjelmen er ret fed, for det er lykkes FEND at kombinere en række kvaliteter i en og samme hjelm: den er sikker, for den opfylder sikkerhedsstandarder i USA og Europa. Den er ventileret, så du ikke får alt for svedigt hår. Den er komfortabel at have på, da den er lavet med nogle superlækre indvendige puder. Og så kan den selvfølgelig foldes sammen, hvilket ertopfeaturen,så du kan pakke hjelmen væk, når du ikke skal bruge den.

SE MERE HER

ANNONCE
Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere
ELECTRON WHEEL

Cykler du bare en gang imellem, så strejfer de her tanker dig helt sikkert - bare det var lidt nemmere at komme op af den her kæmpe bakke, der tårner foran mig. Bare modvinden ikke var så hård. Det kunne være fedt at komme på arbejde uden at være helt badet i sved. Jamen, så er Electron Wheel måske noget for dig. Det smarte er, at du ikke behøver at ombygge din nuværende cykel total eller gå ud og investere i en helt ny elcykel. Du tager bare forhjulet af din cykel og sætter Electron Wheel på i stedet for. Så simpelt er det. Hvis du er bare lidt fingernem, tager det 30 sekunder. Ud over det er simpelt at montere, så er Electron Wheel også ganske smart. Det lærer løbende, hvor meget hjælp du skal have, og hjulet kan også kommunikere med en app på din smartphone, så du kan følge med i batterilevetid, distance cyklet, tid ogmegetmere. Batteriet har en rækkevidde på ca. 50 kilometer, og topfarten er ca. 30 km/t, mens selve opladningen kun tager et par timer, så du kan lade, mens du er på arbejde, og så suser du hjem igen med fuld power.

SE MERE HER

ANNONCE
Her er det smarte cykeldæk der ikke kan punktere
PARAX

Hvis din cykel fortjener en plads inde i stuen, kan du lige så godt gøre det lidt behageligt for den. Og det sørger Parax for. Holderen er lige til at skrue på væggen, og så har du en stilet plads at hænge cyklen, så den rigtigt kan blive vist frem uden at fylde alt for meget. Det er en win-win. Parax er CNC-fremstillet af anodiseret aluminium med silikonekanter, så du undgår ridser, og der er desuden lige et stykke træ på toppen til at fuldende opbevaringen. Det kræver selvfølgelig også, at du har en ordentlig cykel, der kan holde til at være centrum for opmærksomheden.

SE MERE HER

Leveret af Mandesager.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt