Magasinet M!

Her er formlen til et lykkeligt parforhold: SPRUT!

CH3CH2OH er alkohols kemiske formel. Og åbenbart også formlen til et langt og lykkeligt liv sammen ifølge en ny amerikansk undersøgelse. Se hvordan det hænger sammen her.

Det er meget simpelt: Kan du og din kæreste lide hinanden, og vil I gerne blive sammen resten af livet, så skal I bare drikke jer stive sammen. En undersøgelse ved State University of New York i Buffalo har vist, at par, der drikker sammen, bliver sammen i længere tid end par, der ikke gør. Dr. Gregory Homish har igennem de seneste ti år studeret mere end 600 nygifte par. Parrene udfyldte et spørgeskema før brylluppet og igen efter at have været gift i et, to, fire og syv år. Og konklusionen var klar. 

ANNONCE
istockphoto.com - Her er formlen til et lykkeligt parforhold: SPRUT! istockphoto.com

Folk med de samme laster - specielt alkohol - bliver sammen i længere tid. Det betyder altså ikke, at du og fruen bare kan begynde at kaste alkohol i svælget, hvis forholdet ikke lige kører på skinner (selv om det af og til kan være meget fristende, red.), men hvis du har fundet sammen med en pige, der har de same alkoholvaner som dig, får I formentlig et længere og lykkeligere forhold. Så er det måske alligevel ikke så dumt at samle din næste scoring op på stamværtshuset...

ANNONCE
Del

Seneste nyt