Magasinet M!

Her er grunden til, at du aldrig skal vente med at have sex, til du bliver gift

Inden du helt uskyldigt tænker, at du vil vente med sex, til du har fundet den rette og er blevet gift, så læs lige med her. For det får dig muligvis på andre tankerHer er grunden til, at du aldrig skal vente med at have sex, til du bliver gift

Der er sikkert meget få af dem, men de findes derude et eller andet sted. De kvinder, der vil vente med at låse kyskhedsbæltet op, og de mænd, som vil vente med at slippe slamberten fri og have sex, til de er blevet gift og røget på bryllupsrejse.

Måske er det, fordi de er meget religiøse, og sex før ægteskabet derfor ødelægger renheden og uskylden. Eller også kan det være, fordi staklerne har slået hovedet i en ung alder og levet i uvidenhed om herlighederne ved sex. Men inden du skulle få den idé at udskyde dit første sex-eventyr til en eventuel bryllupsnat eller -rejse, så bør du nok læse med her.

For flere folk har inde på det sociale netværkssted Reddit løftet jomfru-sløret for, hvilke voldsomme udfordringer det førte med sig, at de ventede med at have sex, til de blev gift. For nogle gik det ganske enkelt ud over deres ægteskab og præstationer på lagenerne. Derfor fortryder flere, at de forblev jomfruer til de fik ringen på.

Brugeren Gtakiller0914 erindrer, at han var eftertragtet i high school (gymnasiet, red.), men at mange piger droppede ham, da de fandt ud af, at han ikke ville have sex inden ægteskabet.

Men han fandt alligevel én pige, der lige som ham selv ville vente med sex. Og de blev gift med hinanden. Det betød dog ikke, at sex-livet blev perfekt for nogen af dem. Tværtimod.

"Det var en fucking stor fejl, jeg begik. For jeg prøvede at indhente alt det, jeg var gået glip af, men det var dømt til at gå galt", skriver han.

I løbet af de to år, han var gift med kvinden, fik han (kun) sex to gange.

"Hun var bange, så efter vores svære debut, skræmte det hende. Hun nægtede helt at have sex indtil vores bryllupsrejse en måned senere. Vi forsøgte, men det gik galt. Jeg begyndte i stedet at onanere ude på vores badeværelse."

Som undskyldning for at onanere sagde han til hende, at han ikke var forelsket i hende længere.

"Derefter forsøgte hun at gøre alt for at redde det. Hun bandt endda en sløjfe omkring sig selv, som om hun var en gave fra julemanden. Men årene med onani og ingen sex gjorde, at den blev slap foran hende."    

En kvindelig bruger, som kalder sig slinky999 oplevede også, hvordan ægteskabet gik lettere itu end et nylagt æg, fordi de ikke havde erfaringer med sex før giftermålet.  

"Vi var begge jomfruer. Jeg var ikke klar over, at vi på mange måder ikke fungerede sammen seksuelt. Det var ikke hovedårsagen til, at vi blev skilt, men det bidrog bestemt til det," siger hun. 

Og nu vil hun ikke håbe, at hendes børn begår den samme fejl, når de engang skal forsøge sig på lagenerne for første gang. 

"Selvfølgelig kender de til prævention, følelsesmæssige problemer i et forhold og det med at vente, indtil de er klar til at have sex. Men ærligt talt. Du kender ikke rigtig din partner, før du har haft sex og levet med vedkommende et stykke tid." 

"Hvis jeg havde boet sammen med min eksmand før vi blev gift, var vi højst sandsynligt aldrig blevet gift," skriver slinky999 til sidst."

Ja, nu præsenterer vi jo ikke de her triste historier for at presse nogen ud i deres seksuelle debut, men mere for at fortælle, at det kan gå grueligt galt, hvis man låser af for underlivet, indtil ægteskabet er indgået. Så tænk lige over det, folkens.

ANNONCE
Del

Seneste nyt