Magasinet M!

Her er hammeren, der også er en skraldenøgle

Så er det slut med hele tiden at skifte værktøj. Den her hammer er nemlig også en skraldenøgle, og så er den næsten umulig at ødelægge.

Du kender måske alt for godt, at du ikke kan finde det værktøj, du skal bruge, eller at det ligger for langt væk, når du står med begge hænder dybt begravet i dit byggeprojekt.

Men med det her geniale stykke værktøj fra Wera Koloss har du to i en. Både en hammer og en skraldenøgle. Værktøjet er lavet i tungt stål, så du ikke skal være nervøs for at ødelægge nøglen, når du hamrer løs.

Den dobbelte funktion gør, at den er perfekt til for eksempel skibsbyggeri eller til at reparere tunge maskiner og andre typer opgaver, der kræver noget hårdfør udstyr. Det ultimative håndværker-værktøj.

Selvom skraldenøglen sidder på en hammer, så er det stadigvæk en stærk en af slagsen. Hele 600 newtonmeters kraft kan den overføre, når der skal drejes møtrikker i.

På trods af at man får to stykker værktøj til en pris, så er skraldenøglehammeren ikke en helt billig en af slagsen. Den koster nemlig 1.500 kroner og kan bestilles her.

Herunder kan du se flere billeder af vidunderet. 

ANNONCE
Wera - Her er hammeren, der også er en skraldenøgle Wera
Wera - Her er hammeren, der også er en skraldenøgle Wera
Wera - Her er hammeren, der også er en skraldenøgle Wera
Del

Seneste nyt