Magasinet M!

Her er iPhone 11

Den nye iPhone er landet

Endnu en Apple keynote er overstået, og vi står nu overfor en nye generation af iPhones. 

Tim Cook var endnu en gang toastmaster på det store produktshow, der blandt andet introducerede den nye version af Apple Watch, spændende detaljer om Apples nye premium gamingtjeneste Apple Arcade, og nyheden om Apple TV+, streamingtjenesten der i en overraskende vending overhaler Disney+ indenom, med lanceringsdato den 1. november - en fornuftig abonnementspris - og den lille bonus: At alle der køber et nyt Apple device fra nu af - får streamingtjenesten gratis med i købet det første år - og det gælder så også, hvis du er en af dem, der står i kø for at forudbestille den nye iPhone 11

Det som de fleste havde tunet ind for at høre om, er selvfølgelig de nye iPhones - der kommer to (tre) af slagsen: iPhone 11 - og iPhone 11 Pro (og iPhone 11 Pro Max). 

I det følgende kaster vi lys over iPhone 11, der er den nye basismodel, når det kommer til iPhones

ANNONCE
Her er iPhone 11

Det første - og mest bemærkelsesværdige ved den nye iPhone 11, er kamerasetuppet - der her består af et dual-kamera setup, den rektangulære hævning som kameraerne befinder sig i, er nok mere valg ud fra produktionsmæssige omstændigheder, end designet - det er nemlig det samme der benyttes på storebror, Pro-modellen med 3 kameraer i ryggen. 

iPhone 11's primære kamera består af to 12 megapixel linser - det ene er et wide angle kamera, og det andet er et ultra-wide angle kamera. Den store fordel for det nye kamera, er muligheden for at få mere af dine omgivelser med i billederne, uden at skulle flytte dig fysisk længere fra objektivet. 

Det nye kamera har også en smart-HDR funktion, der benytter en teknologi som Apple kalder multiscale tone-mapping, til at skabe mere crispy fotos, end tidligere set på iPhone. To andre nævneværdige fotofunktioner er den nye monokrom-mode og en forbedret nightvision-mode, der automatisk opdager - og forbedrer fotos ved lavbelyste situationer. 

Selfie-kameraet er også blevet opdateret til en 12 megapixel-sag med vidvinkel - det giver også mulighed for fotos med mere af omgivelserne - selvom den elskede portrait-mode ikke er forsvundet. 

ANNONCE
Her er iPhone 11

Det ser også ud til, at det er lykkedes Apple virkelig at gøre noget ud af deres videokamerafunktion. I videoen de fremviste under præsentationen, ser det virkeligt lækkert ud - de nye kameraet i samspil, kan optage video i 4K med 60FPS - og som noget nyt kan frontkameraet nu også optage 4K video OG slow-motion, så du kan godt regne med at se en masse underlige selfie-videoer, fra legeglade Apple-børn, i de kommende måneder. 

ANNONCE
iPhone 11

På fronten har Apple bevaret notch-designet fra de foregående modeller - iPhone-brugere er vant til det, men når man skeler til resten af branchen, kan lokket nok virke en smule dateret - til gengæld er telefonen blevet pakket ind i det, som Apple betegner som det stærkeste glas i en smartphone nogensinde, på både front og bagside, og det er da et plus uden lige. Skærmen er et 6.1" Retina-display. 

I hjertet af den nye iPhone 11, har Apple placeret deres nye A13 Bionic chip, der efter sigende skulle være den langt hurtigere i både processorkraft og med grafikperformance end konkurrenterne. 

Takket være den nye chip, har Apple også haft mulighed for at gøre den nye smartphone klogere og bedre til at styre strømforbruget - og derfor kan brugere regne med en times mere batteritid, end iPhone XR, der indtil nu har været den iPhone der bød på den bedste batteriperformance. 

Andre nævneværdige features: iPhone 11 er vandtæt på ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter. Den kommer også med opdateret Face ID, der er blevet op mod 30% hurtigere end tidligere. Den nye smartphone kan levere virtual surround sound med Dolby Atmos certificeret lyd - og så understøtter den i øvrigt den nye, hurtigere Wi-Fi 6 netværksforbindelse. 

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

iPhone 11 fås i 64 GB, 128 GB og 256 GB i lilla, grøn, gul, sort, hvid og PRODUCT(RED) med priser fra 6.299 kroner. iPhone 11 fås også via autoriserede Apple-forhandlere og visse udbydere (priserne kan variere).

iPhone 11 kan forudbestilles nu. 

Del

Seneste nyt

Annonce