Magasinet M!

Her er kortet over de frækkeste bynavne i verden: Kan du gætte de to danske byer?

Du behøver ikke lede længere. Herrerummet bliver fuldendt med dette geniale verdenskort

En af de store glæder ved at rejse er at møde fantastiske steder med fantastiske navne. Nogle er sjove, lumre eller bare ufatteligt malplacerede. Nu behøver du dog slet ikke rejse mere, for med dette kort kan du nyde de skandaløst klingende bynavne fra hele jordkloden. Kortet hedder "The Magnificently Rude Map Of World Place Names", og du har sikkert allerede bestilt et eksemplar, efter at du har læst de første fem-seks linjer her..

Du finder bynavne som Bums i Afghanistan, Twatts i England, Tits i Algeriet og brasilianske Varginha. Kortet viser over 200 lumre bynavne over hele kloden. Alle er 100 procent korrekte og giver samtidig lattergaranti for dig og dine kammerater.

Og Danmark er også repræsenteret. Kan du gætte hvilke to byer, som du finder derpå? Og nej, det er ikke Lem eller Bøsserup. Dit nye verdenskort er på engelsk, så det er selvfølgelig Middelfart og Aars, der repræsenterer Danmark. Hvis du ikke forstår hvorfor, så prøv at udtale de to byer, som var du fra England.

Vælger du at bruge de 150 kroner, som kortet koster, får du tilsendt et slidt vintage-look-piratkort i A3-størrelse, der passer perfekt ind i herrerummet med læderstolene og barskabet.

Kortet kan købes lige her.

ANNONCE
marvellousmaps.com - Her er kortet over de frækkeste bynavne i verden: Kan du gætte de to danske byer? marvellousmaps.com
Del

Seneste nyt

ANNONCE