Magasinet M!

Her er lampen der forvandler dit toilet til den vildeste techno-natpotte

Illumibowl giver dig lækkert lys i kummen, så du slipper for ømme øjne eller pis på gulvet, når du vågner med din fyldte gammelmandsblære midt om natten.

Her er lampen der forvandler dit toilet til den vildeste techno-natpotte

Nogle af os er nået til det stadie i livet, hvor du hver nat vækkes, fordi din blære er fyldt til randen, uden du ved hvorfor. Du slæber din sløve krop ud på badeværelset og tænder lyset, hvilket medfører, at du bliver lysvågen og har svært ved at falde i søvn igen, efter du har sendt strålen ned i kummen. Af og til har du eksperimenteret med at pisse i totalt mørke, men det har ikke resulteret i andet end en pøl af tis på gulvet. Denne onde cyklus gentager sig ofte to, tre eller fire gange - den samme nat.

Men det er slut nu. Altså, det med at pisse ved siden af eller have svært ved at sove igen efter dit toiletbesøg (din gammelmandsblære er desværre nok kommet for at blive). Verdens første toiletlys hedder IllumiBowl og fås i ni farver, - både enkelte og roterende.

Og hvordan virker det så, tænker du? Det er så enkelt, som det overhovedet kan blive. Lige så snart du træder ind på badeværelset om natten, tænder det. Bum! Slut med ømme øjne og at pisse ved siden af.

En anden fordel ved IllumiBowl - udover at være temmelig techno-bling - er, at den passer til alle slags toiletter, og du kan nemt sætte den på og pille den af igen. Og det bedste af det hele er, at den er pissebillig (høhø!), da den kun koster i omegnen af 100 kroner + porto. Du kan bestille den lige her.

Man kan selvfølgelig diskutere, hvorvidt det er specielt fedt, hvis du vågner og skal lave stort i stedet for småt. For som en bruger skriver til nedenstående video på YouTube:

- Til alle, der har drømt om at se sin lort flyde rundt i neonlys...

Se det fede toiletlys i videoen herunder!

ANNONCE
Del

Seneste nyt