Magasinet M!

Her er maskinen der får discount-øl til at smage som en kold, lækker fadøl

Har du ikke råd til at købe fadøl sidst på måneden? Fortvivl ej! Med en ny maskine kan du selv lave fadøl derhjemme. Helt uden nogen form for fustage.

Her er maskinen der får discount-øl til at smage som en kold, lækker fadøl

Du kender det nok godt. Det er sidst på måneden, og der er ikke længere råd til at kaste penge efter de allerlækreste øl - og da slet ikke til at købe fadøl i byen. Du ender med discountløsningen, der smager lidt henad rævepis.

Men det kan nu være slut. En amerikansk virksomhed kaldet Fizzics er nemlig i gang med at indsamle penge via kickstarter.com til Waytap, en maskine der efter sigende skulle få selv den ringeste discount-øl til at smage som en velskænket, kold fadøl. Og indsamlingen går strygende. Med en måned igen har Fizzics allerede indsamlet mere end 10 gange målet på $50.000.

Waytap virker ved, at du sætter øllen ind i maskinen, hiver i håndtaget og venter, mens den hældes op i glasset. I mens omdanner lydbølger øllens kulsyre til det, Fizzics selv kalder mikro-skum; et tættere skum, som eftersigende skulle gøre øllen lige så frisk som en fadøl.

Waytap kommer til at koste omkring 860 kroner, og Fizzics lover, at de vil kunne levere inden jul.

Skål!

Herunder kan du se en reklame for Waytap:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE