Magasinet M!

Her er maskinen der laver kedelig frugt om til lækker alkohol

Du har måske svært ved at få spist den anbefalede mængde frugt om dagen. Måske det bliver lidt lettere, hvis det sker i form af eksempelvis bananer med procenter.

Her er maskinen der laver kedelig frugt om til lækker alkohol

Det er efterår, og haver rundt omkring er fyldt med nedfaldne æbler, der bare ligger og rådner til ingen verdens nytte. De kan dog blive meget nyttige, hvis du bliver indehaver af en Alchema. Maskinen, der kan lave nytteløse nedfaldsæbler om til lækker cider eller frugtvin.

Maskinen virker ved, at du putter æbler eller andet frugt ind i maskinen. Så indstiller du via en app, hvor høj alkohol-procent du ønsker. Man kan vælge fra 3 procent og op til 14 procent alkohol (vi ved godt, hvad den skal stå på derhjemme), hvilket giver forskellen på, om det bliver til cider eller frugtvin.

Når bryggen så er færdig, siger appen til. Og så er du klar til at nyde de gyldne dråber. Alchema kan producere, hvad der svarer til tre flasker vin ad gangen. Og i Danmark er det ganske lovligt at producere alkohol, så længe det er til eget forbrug, og der ikke foregår noget salg.

En bryg vil tage mellem en og to uger at blive færdig alt efter det ønskede alkoholindhold. Dog skal der produceres en hel del for, at maskinen tjenes ind igen (medmindre du normalt bruger det meste af din månedsløn på sprut hver weekend), da den i første omgang kommer til at kost godt 3000 kroner.

Alchema forventes at være på markedet til september næste år. Vi kan næsten ikke vente og har allerede forudbestilt et eksemplar her.

Lær mere om Alchema i videoen herunder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt