Magasinet M!

Her er mindtricket, der får dig til at holde længere i soveværelset

Glem alt, du har lært om at distrahere dine tanker.Hvis du fra tid til anden har haft tanken: “Hvad nu hvis, jeg kommer for tidligt?”, når det handler om samleje, så er du ikke alene.

Stort set alle mænd har haft den tanke og de fleste bliver rådet til et simpelt trick - tænk på noget andet, distraher dig med ikke-seksuelle tanker og flyt dit fokus væk fra samlejet, så holder du længere.

FORKERT.

Ja, det er lidt utraditionelt, men det er faktisk ifølge flere forskere ikke nogen god idé at lade tankerne flyve over på bedstemors porcelæn, hundens madskål eller en hundelort i parken - det spænder ben for oplevelsen og spænder ben for dig.

Når man har sex er det jo meningen at man skal - ja, nyde sex, ikke?

Her duer det ikke, at du dyrker sex med en smuk partner, for så at zone ind på ulækre ting i hovedet, vel.

En ting, der er gældende for mange, der kommer for tidligt, er netop, at det ikke handler om for høj ophidselse. Det er mere frygten, angsten og tanken om at komme for tidligt, der påvirker dig.

Hvis du tænker for meget over det, kan det bare ske - som en selvopfyldende profeti. Hvad skal man så gøre for at holde længere?

Det lyder meget simpelt og modstridende, men du skal simpelthen fokusere på nuet og nyde den sex, du har endnu mere.

Hvis du glemmer alt om tidlig udløsning, pinlighed, akavet situationer og bare lever dit bedste liv øjeblikket, slapper din krop af og dit nervesystem sættes i bero, så den ikke står på vagt til at skyde dig af.

Ved at fordybe dig i din partner og akten kan man nedskalere på de påvirkende tanker og give kroppen mere udholdenhed.

Det er dog langt fra en gylden grundregel, som bare gør dig til en maraton-løber i soveværelset - men det giver dig overblikket over dine forskellige ophidselsesniveauer, så du måske kan lytte mere til kroppens signaler frem for din hjerne der råber “FUCK, NU TÆNKER HUN JEG ER EN DÅRLIG ELSKER, FORDI JEG KOMMER OM LIDT.”

Nyd sexen, oplev kroppens rytmer, mærk ophidselsen og nyd!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce