Magasinet M!

Her er pigernes bollevenner

En bruger har spurgt vores piger, om de har bollevenner, og hvordan de fik dem. Og det er ikke, fordi de er specielt blufærdige i forhold til at fortælle, hvordan de har det med det. Tværtimod.Her er pigernes bollevenner

Mange af jer skriver at I har bollevenner. - er det meget almindeligt? - er det en af jeres venner som I er blevet bollevenner med? - og i såfald, hvordan skal jeg få en af mine veninder til at være med på det? Hvordan finder jeg ud af om hun vil? 

- Anonym, 26

Hvis man kan se bort fra følelser og blot tænke det som seksuel tilfredsstillelse, kan bollevenne-konceptet fungere noget så upåklageligt. Men hvordan sker det lige, at man finder en ven, som man bare kan have casual sex med? For vil det ikke være akavet at spørge en af sine i forvejen bedste veninder?

Det vil en af vores brugere gerne have svar på. Og det er der allerede en hel del af vores kvindelige læsere, som har givet deres mening om.

Du kan læse alle svarene her.

Inde på hvadsynes.mmm.dk kan du ligeledes spørge pigerne om alt, hvad du måtte brænde inde med, lige som du kan svare på pigernes ofte ret frække spørgsmål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt