Magasinet M!

Her er pigernes sexhistorier fra Roskilde Festival

Vi har spurgt pigerne i en stor sex-undersøgelse, om de har scoret på Roskilde festival, og hvordan det i så fald gik til. Svarene var mange og nogle ret detaljerige. Læs dem her.Roskilde Festival og sex går ofte hånd i hånd. Der ryger en masse alkohol indenbords, og folk bliver liderlige. Også pigerne. 

Vi har spurgt mmm.dks kvindelige læsere, om de nogensinde har prøvet at score på festival. Her svarer hele 39 procent ja.

Det er scoringer, som du nu kan få del i - i hvert fald i forhold til, hvordan det gik til (du troede lige, hva?). For vi giver dig her alle pigernes sex-historier fra Roskilde Festival. 

Så hvis du sidder tørlagt i en camp på Dyreskuepladsen, så hent en ramme, drik den, og gå på damejagt. Pigerne er skam villige.

Pigernes historier:

- "Jeg mistede min mødom på Roskilde Festival. Jeg kan hverken huske fyrens navn, eller hvordan han så ud."

- "Det var noget med tequila, og at jeg formåede at tage mine trusser af uden at tage mine shorts af først (mine trusser var stadig intakte!). Vi endte inde i hans telt, og så skete der jo lissom ting. Vi endte med at være kærester et godt stykke tid efterfølgende også faktisk, så hvad der sker på Roskilde bliver ikke altid på Roskilde :)"

- "På Roskilde Festival boede der en gruppe drenge i campen over for mig. De kom tit over og spillede spil med os, og jeg faldt ret hurtigt for én af dem. Han gav mig natmad et par gange (sikkert hit), og den sidste aften endte jeg i hans telt. Vi var kærester i lidt over et halvt år efter det."
 

 

ANNONCE
Stig Nygaard / Flickr - Her er pigernes sexhistorier fra Roskilde Festival Stig Nygaard / Flickr

Billede: Stig Nygaard / Flickr (Pigerne på billedet har intet at gøre med historierne, men er blot stemningsbilleder fra festivalen taget lovligt fra Flickr)

- "Mødte en norsk fyr på Roskilde et år. Klassikeren: Jeg var stander-stiv og ledte efter mine venner og fandt så en ny ven i form af en ung norsk gut. Vi endte op i mit telt, og morgenen efter sagde han tak for en fantastisk første gang. Lidt kikset, men noget ingen af os nogensinde glemmer!"

"Jeg scorede engang en fyr på Roskilde festival. Han var super lækker. Han tog mig med tilbage til sit telt, hvor vi lå og knaldede. Men ikke alene - hans venner var i teltet samtidig. Og pludselig synes hans ven åbenbart, at jeg skulle deles. Det var lidt frækt."

"Mig og nogle piger boede i en lejr op ad nogle drenge. De var da meget søde, men ikke noget videre. En aften drikker vi os fulde sammen og går op der, hvor det sker. Her ender jeg med nærmest at blive overfaldet af den ene fyr, på trods af at det egentlig ikke var ham, jeg havde et godt øje til. Ham fyren som jeg hellere ville have kiggede meget mærkeligt, da jeg kyssede med hans ven, og han ender med at hive mig væk derfra. De næste par dage ender det så ud i en lille fuld sommerflirt, og vi havde det sjovt i hinandens telte ;-)"

ANNONCE
Stig Nygaard / Flickr - Her er pigernes sexhistorier fra Roskilde Festival Stig Nygaard / Flickr

Billede: Stig Nygaard / Flickr (Pigerne på billedet har intet at gøre med historierne, men er blot stemningsbilleder fra festivalen taget lovligt fra Flick)

"Mine veninder og jeg tog op i agoraen og dansede. Her mødte jeg en fyr, som, jeg synes, var lidt sød. Vi lagde os ud i græsset og kyssede. Efter et stykke tid gik turen hjem til mit 2-mands telt, som jeg delte med to veninder - som lå to meter fra pishegnet. Fyren og jeg kommer ind i teltet og går i gang, men fordi der er så mange ting i telten stikker hans fødder udenfor og han har stadig sko på.. Efter kort tid flyver han ud af teltet, da der er en forbipasserende, der har nappet han sko. Jeg så ham aldrig siden."

"Jeg scorede engang på Roskilde 2009 en norsk fyr, som jeg var helt skudt i på grund af hans accent, blå øjne, stift skæg og sine søde ord. Jeg fik vidst også charmeret ham, for efter at have kysset igennem hele Oasis-koncerten gik vi tilbage til vores camp, der tilfældigvis lå ved siden af hinanden, og havde ægte svedig Roskilde-sex i hans telt."

"Under en koncert på Roskilde. Vi kyssede, tog ned i hans lejr og knaldede. Han var alt for vild og rev nærmest håret af mig. Not fun!" 

ANNONCE
Her er pigernes sexhistorier fra Roskilde Festival

Billede: Thomas Rousing / Flickr (Personerne på billedet har intet at gøre med historierne, men er blot stemningsbilleder fra festivalen taget lovligt fra Flick)

"En camp holdt fest i H. De spillede Call Me Maybe, og der stod en ret flot svensker og drak øl med sine venner. I min brandert gik jeg hen og sang "Hey I just met you. And this is crazy", vender måsen til og hiver op i min lille nederdel og flasher bagdelen - "You've seen my panties, now fuck me maybe". 10 minutter efter var vi i hans telt, og det gik vildt for sig. Det er det mest offensive, jeg nogensinde har gjort. Men det var virkelig sjovt. Roskilde festival gør mig åbenbart til en tøjte."

"Jeg havde mødt ham én gang før, men mødte ham igen på Roskilde. Han inviterede mig på "Roskilde-date" den første dag musikpladsen åbnede - meget romantisk! De efterfølgende dage var mere festival-agtige med alt, hvad dertil hører af beskidt teltsex og mange fuldemandssamtaler."

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt