Magasinet M!

Her er pigernes uskrevne regler for "bollevenner"

Regler? Er der sådan nogle? Åbenbart. Læs med her, så du undgår at jokke i spinaten.Her er pigernes uskrevne regler for "bollevenner"

En læser har spurgt: 

"Til jer med bollevenner: Hvordan er "reglerne" hos jer? Og hvordan er jeres 'bollevenskab' ? Er I gode venner ved siden af eller ses I kun til sex? Jeg spørger, fordi jeg har en bolleveninde. Vi har ikke lavet nogle "regler" men fandt så ud af hun har flere! Det bryder jeg mig egentlig ikke om, kan jeg godt tillade mig at sige det til hende?"

Mænd er generelt ikke så skide gode til for mange regler og rammer omkring deres liv. Vi kan godt lide en vis form for frihed til at gøre, som det passer os. Lige netop derfor er bollevenner så dejlige, fordi det er uforpligtende og grænseløst. Eller, det troede vi i hvert fald. En læser er noget frustreret over at have fundet ud af, at hans bolleven har et helt regelsæt for deres 'venskab', og han vil høre andre piger, om de har det samme. 

Læs pigerne svar her

Brænder du selv inde med et spørgsmål, der måske lige er saftigt nok til at stille vennerne? Så kan du fyre i pigernes retning, hvis du går ind på hvadsynes.mmm.dk, hvor du selvfølgelig også kan hjælpe pigerne med svar på deres spørgsmål. 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt