Magasinet M!

Her er PlayStation 5 designet - og en håndfuld vigtige spil der kommer til den!

Et solidt launch-lineup trækker Sony i front - Your move Xbox!

Sony havde torsdag aften endelig tid til at fremvise designet af den kommende PlayStation 5. Det skete gennem en stor livestream showcase, men ikke før alle udviklerne fik lov til at fremvise en stor række af kommende PS5-spil, der rangerer lige fra holy fuck til meh, vi har plukket vores favoritter ud længere nede i artiklen. 

Men først til selve konsollen.

Der har længe været forskellige rygter om PlayStation 5 designet, og heldigvis endte vi ikke ud i en variant, af det rumskib som har været sendt ud til udviklerne, for at skabe spillene til platformen. (Se den her).

PlayStation har allerede afsløret specifikationerne på PS5, en lige knap 11 Teraflop Ray-Tracing konsol, der især henter hurtighed på dets nye måde at udnytte hukommelsen. 

ANNONCE
Her er PlayStation 5 designet - og en håndfuld vigtige spil der kommer til den!

Men denne gang kom turen til designet: Det bliver til to konsoller i første omgang; den regulære PS5 med optisk 4K UHD Blu-Ray drev, og så en Digital Edition, hvor det optiske drev er sparet væk - og man i stedet må sværge til PlayStation Store for alle sine spil - den bliver formentlig billigere. 

Der er endnu ikke meldt officielle priser ud - rygterne går på et sted mellem 3500 og 7000 kroner, og et kvalificeret gæt, er at vi lander i den lave ende af det spænd, hvis PlayStation skal gøre sig forhåbninger om at sælge konsoller nok, til at komme bedre fra start end Xbox, der på papiret muligvis er en stærkere maskine.

Herhjemme har blandt andet Proshop, dog allerede sat en forholdsvis høj forudbestillingspris på knap 7000 kroner på konsollen - better safe than sorry?

PlayStation kunne også - i samarbejde med deres partnerstudier, introducere en række helt nye titler, der lander til PlayStation 5 indenfor en overskuelig fremtid. 

Titlerne rangerer i alt fra AAA-blockbuster kandidater til små indietitler, vi har fremhævet de vigtigste titler i vores optik. Rangeret på ren hype:

ANNONCE
Horizon: Forbidden West (Horizon Dawn 2)
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Gran Turismo 7
Project Athia
Resident Evil: Village (RE8)
Godfall
Oddworld: Soulstorm
Demon's Souls
Ratchet & Clank: Rift Apart
Pragmata
Honorable mention: HITMAN 3 (Rammer alle konsoller)
Del

Seneste nyt

ANNONCE