Magasinet M!

Her er tre påskeæg med alkohol (og chokolade)

Hvis du vil tage spidsen af stridighederne under årets familiepåskefrokost, skal du nok finde stærkere alternativer

Så sgu! Påsken er tæt på, og vi har igen en fantastisk undskyldning for at dyrke vores kærlighed for øl og chokolade - uden det finder sted i en klam mikrobryg! 

Her får du tre bud på populære påskeæg, der kombinerer alkohol og chokolade, sæt i gang!

ANNONCE
Guiness chokoladeæg - Her er tre påskeæg med alkohol (og chokolade) Guiness chokoladeæg

Ægget der nok kan få de fleste irske leprechauns til at springe næsten lige så meget af glæde, som en krukke guld for enden af regnbuen, er også pakket med en række fyldte chokolader, der er klædt ud som miniature-udgaver af Guinness-pints. 

Guinness Chokoladeægget er 15 centimeter højt og vejer 215 gram - og prisen er væsentligt lavere end en omgang til gutterne, på den lokale irske pub: 139,- kroner.

Guiness Chokoladeægget fås her, så længe lager haves

Sláinte!

ANNONCE
Baileys Salted Caramel påskeæg - Her er tre påskeæg med alkohol (og chokolade) Baileys Salted Caramel påskeæg

Forkæl en chokolade- og likørelsker med Baileys Salted Caramel chokoladeæg! Dette store påskeæg er et hånddekoreret chokoladeæg i mælkechokolade med saltkaramelsmag. Det er den perfekte gave til en voksen chokoladeelsker i påskeferien (Eller udenfor sæson!).

Pakken indeholder også fire trøffelpraliner med Baileys cremekaramel fyld.

Det store chokoladeæg måler cirka 16 x 11 x 12 cm og vejer 215 gram. Og til en pris på kun 139,- kroner, er det en overkommelig og lækker måde at forkæle den likørglade chokoladespiser.

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med Baileys Salted Caramel chokoladeæg og oplev den perfekte kombination af chokolade og likør?

Køb det her og få en smag af den uovervindelige kombo af likør og saltkaramel i hver bid!

ANNONCE
Baileys Strawberries & Cream påskeæg - Her er tre påskeæg med alkohol (og chokolade) Baileys Strawberries & Cream påskeæg

De lyserøde toner er dominerende i denne sag - men nu hvor vi i forvejen er i det søde hjørne, er der en chance for at hvid chokolade tager sejren hjem. Her er igen Baileys, der er inspirationen, men denne gang i den helt sukkersøde version: Baileys Strawberries and Cream

Baileys Strawberries & Cream påskeægget er i samme stil som det ovenstående et hult chokoladeæg - her med en skal i hvid chokolade med frystørrede jordbær, og dertil en omgang fyldte chokolader - i hjerteform og pakket ind i rødt metalfolie, aww. 

Alkoholprocenten i herligheden er også i den lave ende her - men den er der: <1%. 

Køb Strawberries & Cream påskeægget fra Baileys på Coolstuff.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt