Magasinet M!

Her er verdens ældste fange der har været i lænker i 118 år

Og vedkommende lever stadig i bedste velgående...

Her er verdens ældste fange der har været i lænker i 118 år

Nej, der er ikke tale om et spædbarn, der tilbage i slutningen af 1800-tallet blev smidt i brummen og bare er blevet helt vildt gammel. Der er såmænd tale om noget langt mere fjollet.

James Squid, en britisk militær officer, formåede nemlig i Pakistan i 1898 at arrestere et træ. Jep, et træ! I sin ti-hestes brandert troede James, at valnøddetræet prøvede at undslippe ham. Derfor blev Mr. Valnød arresteret.

Træet er stadig arresteret og lænket - hele 118 år efter den "skandaløse" episode.

Et skilt på træet skriver:

"JEG ER ANHOLDT!

En aften troede en fuld britisk officer, at jeg prøvede at stikke af fra min oprindelige lokation og beordrede derfor områdets sergent til at arrestere mig.

Siden da har jeg været anholdt." 

ANNONCE

Områdesekretæren Nasir Farooq fortæller til The Telegraph:

- De var sikre på, at træet ville flygte til Peshawar. Derfor beordrede de sergenten til at arrestere træet. Træet er stadig anholdt.

Seriøst! Det kan godt være, at vi er flere her på redaktionen, der har gjort dumme ting, mens vi har været sygeligt påvirket af alkohol, men det her slår alt, vi har set. Vi synes dog stadig, at James Squid fortjener en medalje for det. En medalje for at være den dummeste soldat, vi nogensinde er stødt på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE