Magasinet M!

Her har McDonald´s smidt en nutella-burger på menukortet

Har du en sød tand og elsker samtidig McDonald´s? Så er det her umiddelbart den bedste nyhed for dig, hvis du skal sydpå henover vinteren.

Burgeren hedder Sweety con Nutella og er nok egentlig mere tiltænkt som dessert end en burger. Men hvad gør det, når den kombinerer de to af de ting, vi holder allermest af i verden (okay, baconen mangler måske)?

Selvom burgeren ligner noget, en ni-årig kunne have lavet, så er vi stadig helt oppe at ringe. Selve burgeren er ret simpel. Ifølge CNET er det blot en brioche-bolle smurt med det dejlige, brune smørepålæg. Desuden er der bagt en mørk stribe i selve bollen - måske for at få det til at ligne, at bollen indeholder en saftig bøf? 

Inden du forelsker dig alt for meget og begynder at invitere vennerne på McDonald´s, så skal du bare vide, at du dog ikke kan få den i Danmark - endnu. Indtil videre findes den nemlig kun på det italienske menukort.  

Men som så mange andre ting, så ved vi, at hvis noget bliver en succes i udlandet, finder det ofte vejen hjem til vores lille, flade land. Vi har i hvert fald allerede de syge cravings. 

ANNONCE
Her har McDonald´s smidt en nutella-burger på menukortet

Indtil videre er det noget, der har skabt opmærksomhed på de sociale medier, hvor flere Twitter-brugere hylder det søde tiltag.

ANNONCE

Der er dog også dem, der påpeger, at det ikke just af McDonald's mest sunde lancering til dato (seriøst, get a grip!).

ANNONCE

Her på redaktionen er vi dog ikke i tvivl. Please, McDonald´s! Lad den for guds skyld komme til Danmark. Og det kan ikke gå for hurtigt.

Del

Seneste nyt