Magasinet M!

Her har par sex på en Domino's - og nu fortæller de hvorfor de gjorde det

Længe leve det liberale samfund? eller?Her har par sex på en Domino's - og nu fortæller de hvorfor de gjorde det

At knalde på et offentligt sted! Et adrenalin-kick uden sammenligning, som nogle gange ender godt og andre gange skidt. Skidt, fordi det ikke er fedt at blive opdaget, mens man er godt i gang.

Faktisk afslørede et studie foretaget af sexlegetøjs-firmaet Adam & Eve tilbage i 2011, at hele 52 procent af de adspurgte i undersøgelsen havde gjort det frække på et offentligt sted.

Men hvorfor er der det behov for at søge sådanne grænser?

Jo, ifølge Dr. Paul Dobransky, psykiater og forfatter til den kommende bog The Secret Psychology of How We Fall in Love, så hænger det sammen med sammenkoblingen mellem "det farlige" og "det ophidsende".

Han har tidligere forklaret over for New York Magazine:

- Hvis du ser på vores to grundinstinkter - overlevelse og reproduktion - så kan du inddele ophidselsen i to kategorier: farlig ophidselse, som er at opfordre til handling, og seksuel ophidselse, som opfordrer til reproduktion. Det er to sider af samme mønt, men hjernen kan ikke altid kende forskel og kan nemt forveksle de to.

Godt så! Det fører os hen til 28-årige Daniella Hirst og 31-årige Craig Smith, som sidste uge blev taget på fersk gerning på overvågningskameraer i at gøre det beskidte. På pizzakæden Domino's af alle steder? midt på gulvet? efter at have bestilt en pepperoni-pizza.

Et klip på 40 sekunder optaget i Scarborough, nordøst for Leeds, blev lørdag uploadet på Twitter.

ANNONCE

Nu er de så stået frem over for avisen The Sun (som har taget nogle RIGTIG dejlige billeder af parret), hvor de fortæller, hvorfor de gjorde det. Sikkert fordi de ikke kunne få nok af den pludselige berømmelse.

Og ja, deres begrundelse ser ud til at gå fint i spænd med førnævnte Dr. Dobranskys teori omkring fare og ophidselse.

- Jeg er meget åben omkring sex og offentlige steder. Jeg elsker spændingen i, at du kan blive opdaget. Men selvfølgelig troede jeg aldrig, at vi ville blive opdaget som dette og ende overalt på internettet, siger Daniella, hvorefter Craig tilføjer:

- Efter vi havde bestilt pizzaen talte vi om alle de steder, vi havde haft sex med hinanden. Vores top-5 inkluderer en bus, en van, et hotel, en swimmingpool og en mark. Vi ville prøve at overgå det. Så vi blev lidt liderlige, og det ene førte til det andet. Domino's har helt sikkert overtaget førstepladsen nu og bliver svær at slå.

Parret havde brugt weekenden på at drikke og fejre Craigs fødselsdag i Leeds, da de kom ind med toget i Scarborough lørdag aften. Omkring den virale berømmelse siger Daniella:

- Vi vågnede den næste dag, og vores venner fortalte os om CCTV (overvågningssystem, red.). Vi lo bare. Det er sådan nogle ting, der sker for os.

Fair nok, Daniella og Craig. I giver ikke en fuck, og det er sgu dejligt befriende.

ANNONCE
Del

Seneste nyt