Magasinet M!

Her kører mand rundt med en tigerhaj spændt fast på sin kofanger?

? som om at det var det mest almindelige i verden

Her kører mand rundt med en tigerhaj spændt fast på sin kofanger?
 

Just saw this in Safety Bay!! Had to look twice!! ??

Opslået af Julie Wright på 3. januar 2016

En australsk mand fra Perth har fået sine 15 minutes of fame. Videoen ovenover er nemlig gået viralt, da manden blev set kørende rundt med en tigerhaj spændt fast på sin kofanger (helt normalt) i Safety Bay tæt på Rockingham.

Videoen blev uploadet på Facebook af Julie Writh, som delte den på Perth & WA Fishing Reports' side i mandags. Wright skrev, at hun var nødt til at kigge en ekstra gang, da hun fik øje på bilen. Seks timer efter, den var røget på Facebook, var den set mere end 200.000 gange, og i skrivende stund er det tal oppe på næsten en halv million visninger, ligesom flere medier allerede har bragt historien.

Ifølge sitet Shock Mansion fortalte manden, at hajen var for tung for ham at løfte over i sin båd. Desuden var den ifølge ham selv allerede død, da han fangede den.

"Hvis jeg havde puttet den tilbage i vandet, ville andre hajer havde spist den, og hvis andre folk havde været i nærheden, kunne de sikkert være kommet til skade eller være blevet dræbt," fortsætter han.

Mandens udtalelse kommer efter, at Department of Fisheries fortalte medier, at fiskeren kunne blive tildelt en bøde på mere end $5000, hvis hajen viste sig at være fredet.

Uanset hvad er det fandeme bad ass!

Del

Seneste nyt